23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mors dag leverance med Queen Flowers og PostNord Logistics

På søndag står forventningsfulde mødre rundt omkring i hele Danmark, og håber på at få en fin buket blomster fra deres børn.

De ved det ikke endnu, men flere hundrede af dem har en smuk buket fra Queen® Flowers i vente – leveret med PostNord Logistics Express.

Med Queen® Flowers kan de mange mødre se frem til en ekstra lang Mors dag. De unikke blomster holder nemlig i mere end 3 uger, og det er der en helt speciel årsag til. Den familieejede virksomhed har, siden 1939, dyrket og udviklet planten kalanchoe. De er verdens største producent og sælger 35 mio. planter om året i Europa. Mange kender kalanchoe som en yderst holdbar potteplante, men hos Queen® Flowers har man videreudviklet kalanchoe som afskårne blomster, hvilket betyder, at det nu er muligt at få den smukke holdbare blomst som buket. Det er den buket, som mange mødre får glæde af fra på søndag.

Et stærkt samarbejde for tredje år i træk

Det er tredje år i træk, at Queen® Flowers vælger PostNord Logistics Express service til at stå for de mange leveringer på Mors dag. Blomsterne bliver transporteret og leveret i en specialdesignet kasse, som ikke kun sikrer en skånsom transport, men også giver modtageren glæden af at åbne en fin æske på en særlig dag.

- Vi har været meget tilfredse med samarbejdet de seneste år. Alle blomsterpakker er leveret af PostNord Logistics til aftalt tid, hvilket er ekstra vigtigt på denne dag. Vi er løbende blevet holdt orienteret på dagen og haft track & trace, så vi hele tiden har haft overblik over vores forsendelser. Vi har derfor kunne yde en god service overfor vores kunder. Det har fungeret super godt, og vi ser frem til at gentage succesen på søndag, siger Emilie Stærmose Lishchenko, Marketing Manager hos Queen® Flowers

Hos PostNord Logistics er der også stor tilfredshed at spore.

- Samarbejdet med Queen® Flowers er baseret på et specialdesignet logistikset-up, som vi har udviklet specifikt til denne dag for at imødekomme vores kundens behov. Alt er timet og tilrettelagt, og hele vejen rundt i vores operation står vi klar til at løfte opgaven. Vi glæder os, siger Mark Mladenovic, Direktør for Express Logistics.

I tilfælde af, at du mangler en buket til Mors dag

… så er det ikke for sent. Du finder bl.a. de flotte, langtidsholdbare blomster fra Queen® Flowers i størstedelen af alle supermarkeder, havecentre og byggemarkeder i Danmark frem til Mors dag og hele året rundt. Deres webshop er lukket ned for levering til på søndag, men fra på tirsdag kan du igen få leveret buketter fra deres webshop, som bliver leveret frisk fra gartneriet.

Søger du en specialdesignet logistikløsning?

Uanset om du sender blomster, varer af særlig høj værdi, følsomme materialer, farligt gods eller noget helt andet, så kan vi lave en logistikløsning, som er tilpasset dit behov. Læs mere om vores express services og godsløsninger eller kontakt vores logistikspecialist Kim Hedegaard Andersen på +4552297879 eller på Kim.hedegaard.andersen@postnord.com for en uforpligtende dialog og evt. tilbud.

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Kontaktperson

Daniela Kjær
Head of marketing & communication
+45 52289998 daniela.kjaer@postnord.com

Send til en kollega

0.047