23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Baksensor uden støj – medmindre det er nødvendigt

SEEN IRIS 860 giver alarm i både kabinen og bagud, og kun når den aktiveres af en refleks i sit søgefelt.

IRIS 860 er en sikkerhedsløsning fra SEEN Safety Limited, som sikrer gående kolleger på f.eks. byggepladser og lagre samtidig med, at den ikke bipper og larmer unødigt.

Den er beregnet til montering på gaffeltrucks og entreprenørmaskiner og reagerer på alle typer af reflekser, dvs. arbejdstøj, sikkerhedsveste og afmærkninger. Alt sammen noget der i forvejen findes på lukkede arbejdspladser.
Den store fordel ved SEENs løsning er at den er lydløs, indtil der kommer en refleks ind i søgefeltet. Så gives der til gengæld alarm - både i kabinen, så føreren kan standse, og udenfor så kollegaen kan træde til side.
Alarmen er således meget let at bruge, for man skal bare køre som vanligt, og blot reagere ved at bremse hvis der kommer akustisk alarm.

SEEN-løsningen er også let at montere. Jeres egen reparatør vil let kunne montere sensorerne med bare 3 ledninger og en plug-and-play løsning.

Man indstiller sensorerne med en PC og SEENs gratis App, så søgeområdet og alarmeringstype tilpasses arbejdspladsens omgivelser.

SEENs IRIS 860 er en konkurrencedygtig løsning, hvor prisen starter ved 8.885 kr.

Hvis det ønskes, kan der tilkobles kamera og andet udstyr. Hvis du vil vide mere om sikkerhedsløsningen og de muligheder, den rummer, så kontakt os i HSØ ApS via mail på hsoe@hsoe.eu eller på mobil 2628 4033.

HSØ ApS
Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37457604
P nummer: 1021163224

Kontaktperson

Henrik Sørensen
Direktør
+45 26284033 henrik@hsoe.eu

Send til en kollega

0.047