23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtige Toyota AGV-løsninger til Panasonic Energy

I de senere år er Panasonics fabrik i Belgien vokset til at blive en af verdens største fabrikker med produktion af alkaline-batterier.

Den er blevet kendt for at lægge vægt på sundhed og sikkerhed, høj fremstillingskvalitet og bæredygtighed. Automatisk styrede køretøjer (AGV’er) fra Toyota er afgørende for at kunne opretholde disse høje standarder.

Om Panasonic Energy
Panasonic Energy Belgium nv startede med produktion af zink/carbon batterier i 1970 og begyndte at udvikle alkaline-batterier i 1980erne. Siden da er fabrikken vokset til at blive en af verdens største fabrikker med produktion af alkaline-batterier.

Udvikling, produktion og emballering af alkaline-batterier er de primære aktiviteter på fabrikken. Mere end 400 ansatte arbejder med at producere alkaline-batterier med anvendelse af den mest moderne teknologi. Der er fokus på kvalitet i hele produktionsprocessen.

Fakta og tal
Virksomhed: Panasonic Energy Belgium nv
Sted: Tessenderlo, Belgien
Branche: Elektronik
Løsninger: 3 automatiserede stablere, 1 automatiseret modvægtstruck og konventionelle pallereoler

Valg af en bæredygtig løsning
"Vores hovedprioritet er sikkerhed, sundhed og miljø, efterfulgt af kvaliteten på vores produkter," siger Eric Mertens, Project Manager hos Panasonic. "Effektivitet og produktionsvolumen er også meget vigtigt. Sammen udgør disse prioriteter grundlaget for vores beslutninger med konstant fokus på bæredygtighed,” fortsætter han.

“Derfor valgte Panasonic automatisk styrede lagertrucks for 15 år siden. I dag bruger vi tre automatiserede stablere og en automatiseret modvægtstruck fra Toyota. Disse trucks anvendes sammen med nye konventionelle pallereoler fra Toyota.

"Vi er meget tilfredse med de løsninger, som Toyota har tilbudt os. Vores ansatte har også taget godt imod dette projekt," siger Eric Mertens. "Vi har været involveret fra automatiseringsprocessens start, og vi mener, at Toyotas løsninger forbedrer arbejdet for vores ansatte. Arbejdsintensive opgaver varetages nu af AGV’erne. Endvidere reducerer automatisering risikoen for menneskelige fejl og minimerer den potentielle risiko for beskadigelse af varerne.”

Nem integration
"Toyota har sikret en meget nem integration. Teknikerne på projektet har hjulpet os meget fra den oprindelige forespørgsel og hele vejen igennem til ibrugtagning af disse trucks på vores fabrik. De kom med en effektiv løsning på ethvert problem, med en meget professionel tilgang og fremragende support", siger Eric Mertens.

Planer om yderligere automatisering
"Vi ser hele tiden på muligheder for at forbedre driften på vores lager. Vi har automatiseret hele produktionsprocessen. Vi har stadig tre manuelle reach trucks kørende, som vi gerne vil udskifte med AGV’er på langt sigt, da vi er meget tilfredse med Toyotas automatiserede løsninger. Vi har allerede afgivet yderligere en ordre på to automatiserede stablere for at automatisere nye flows i vores produktionsproces. "

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014
P nummer: 1003149775

Send til en kollega

0.047