23948sdkhjf
Del siden
Annonce

8 gode råd ved køb af en truck

Hvis du synes, det er lige så let at købe en truck, som det er at købe mælk hos købmanden, er jeg bange for at skuffe dig.

Især hvis det er dit første køb, er der en stor risiko for, at du begår fejl og måske køber den forkerte truck til din virksomhed.

Gaffeltrucks er komplekse produkter
Det kræver meget viden og omhyggelig forberedelse for at kunne vælge den rigtige model, der imødekommer dine specifikke behov. Ved at vælge den rigtige truck, kan din virksomhed opnå en mere effektiv produktion og  håndtering af varer samt mere en mere effektiv oplagring og dermed lavere driftsomkostninger. 

Hvad skal man overveje, når man køber en ny truck
Det første du skal gøre, er at foretage en grundig analyse af din materialehåndtering og dine lokaler. Hvilken slags varer håndterer du? Skal du køre lange afstande? Skal du stable paller/varer? Hvor højt skal du være i stand til at løfte? Skal du bruge trucken hele dagen eller kun lejlighedsvis? 

Dette er eksempler på spørgsmål, som du skal undersøge, inden du vælger en truck. Det sker fra tid til anden, at virksomheder køber en truck uden at have foretaget en grundig undersøgelse af deres varehåndtering, og du kan gætte, hvad reaktionen vil være, når en truck leveres, og det viser sig, at den ikke kan køre ind gennem porten, eller at den ikke har en mast med den rigtige løftehøjde. Det er fejl som sker, og det er aldrig sjovt for nogen. 

Har du planer om at købe en truck men ved ikke, hvor du skal starte?
Så anbefaler jeg dig at downloade nedenstående tjekliste. Ved hjælp af tjeklisten finder du svar på de spørgsmål, du har brug for at vide for at købe den rigtige truck! 

Download tjeklisten "8 gode råd ved køb af en truck" her.

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014
P nummer: 1003149775

Send til en kollega

0.065