23948sdkhjf

Hvor stor en risiko udgør en gaffeltruck i din virksomhed?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Toyota Material Handling Danmark A/S

En truck er et af de farligste arbejdsredskaber, du kan bruge. Den er både tung, løfter tunge paller og skal manøvreres i trange rum med mennesker i nærheden.

Derfor er alle Toyotas nye truck nu såkaldte "smart trucks". De er forbundet, så du kan holde styr på, hvad der sker på gulvet. Det er også muligt at købe vores flådestyringssystem I_Site, hvis din truck ikke er "smart".

Med de smarte funktioner i I_Site-applikationen, kan du kontrollere dine truck, undgå dyre skader og forbedre din risikostyring. Få et indblik i nogle af de ting, du kan kontrollere med et flådestyringssystem.

Truckens hastighed
Når der opstår kollisioner, er truckens hastighed ofte en afgørende faktor. Undgå risici og farlige arbejdssituationer på dit lager ved at bruge I_Site til at kontrollere driften af ​​dine truck.

Overvågning af nedbrud holder omkostningerne nede
En kollision kan skade truckførere og mennesker, der arbejder på lageret, men også forårsage skader på dine andre truck, reoler og varer. Ved at udstyre dine truck med kollisionssensorer får du et komplet overblik over antallet af registrerede kollisioner, hvornår de skete, med hvilken hastighed og til sidst - årsagen til hvorfor der skete en kollision.

Umiddelbart efter en kollision kan du sikre dig, at en truck sænker farten til krypehastighed og ikke kører med fuld hastighed før den er kontrolleret og repareret. Hvis hændelsen er mere alvorlig, kan du låse trucken helt. På denne måde kan du definere årsagen til problemet og forhindre, at lignende situationer opstår i fremtiden.

Daglig overvågning og sikkerhedsrutiner
Med I_Site kan du lettere holde styr på dine truckførere og den type truck, de har adgang til at køre på. For at forhindre ulykker og for at sikre, at dine smarte truck er i god stand, hjælper I_Site dig og dine truckførere med at udføre daglige inspektioner af trucken, inden trucken tages i brug. Dette kalder vi Pre-op sikkerhedstjek.   

Effektiv oversigt over truck på alle lokationer
Det er ikke altid let at holde styr på dine truck på flere forskellige lokationer.  Uanset hvor du er, skal du stadig have overblik og evne til at handle så hurtigt som muligt, hvis en hændelse opstår. Heldigvis er I_Site tilgængelig som en mobilapplikation, der giver dig mulighed for hele tiden at blive informeret om alt, hvad der sker med dine truck, så  du med det samme har mulighed for at tage reagere når det er nødvendigt.

Læs om Velux's erfaringer her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Toyota Material Handling Danmark A/S

Industrivej 3
3550 Slangerup
Danmark
Toyota Material Handling Danmark A/S

Send til en kollega

0.078