23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Find den rette elektriske palleløfter

At vælge den rigtige type el-palleløfter er ofte et spørgsmål om i hvilket miljø du skal bruge den. Skal du transportere varer over korte eller lange afstande?

Har du meget eller lidt plads til at bevæge dig rundt? Hvor intensivt og hvor ofte skal du bruge den?  Disse spørgsmål er vigtige at besvare, når du køber en palleløfter. Nedenfor kan du se læse mere om hvad du skal tage højde for når du skal finde den bedste palleløfter til din virksomhed.

Korte gå-afstande
Hvis palleløfteren kun skal bruges til korte afstande, er det tilstrækkeligt at have en gå-model uden førerplatform. Tænk på at el-palleløfter efter hvor tung en last du skal håndtere, for der findes flere forskellige modeller at vælge imellem. Vores BT Levio W-serie med kapacitet fra 1,3 til 2,5 ton gør arbejdet let for dig.

Transport over længere afstande
Hvis opgaven er mere intensiv godshåndtering eller et stort lager med lange afstande, skal du overveje en palleløfter med førerplatform til medkørende fører eller en stå-ind stabler, hvis føreren har brug for mere sikkerhed og beskyttelse. Der er forskellige modeller at vælge imellem med forskellig beskyttelse og forskellige hastigheder, alt afhængig af, hvordan behovet ser ud, og hvilken hastighed miljøet giver dig mulighed for at køre med.

Hvilken kapacitet har du brug for?
Tænk på hvor meget du oftest har brug for at kunne løfte. Vælg en kapacitet, der passer til dine nuværende og eventuelt fremtidige behov. At vælge den rigtige kapacitet handler også om hvor ofte den skal bruges. Hvis du har brug for en truck, der er egnet til miljøer med høj intensitet og med hyppig brug, har du også brug for en højere kapacitet og en mere robust og kraftfuld truck. Glem ikke at se på batterierne på modellerne. For at få et komplet billede af alle palleløfterne, deres funktioner og features, anbefaler vi Palleløfter guiden. 

Behov for hurtig opladning?
Flere typer af palleløftere fås med indbygget lithium-ion batteri. Batteriet har den fordel at det har maksimal output hele tiden, uanset hvor lidt kapacitet der er tilbage i batteriet. Med et traditionelt blysyrebatteri reduceres truckens køreevne, jo mere batteriet aflades, hvilket påvirker både hastighed og løftekapacitet. 

Se vores udvalg af elektriske palleløftere her. 

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014
P nummer: 1003149775

Send til en kollega

0.026