23948sdkhjf
Del siden
Annonce

6 gode grunde til at leje en truck

Vi har altid trucks klar til udlejning. Derfor kan vi med sikkerhed også finde en der passer til dit behov. Du kan leje en enkelt dag, i en uge eller flere måneder. Vi kan levere hurtigst muligt. Uanset lejelængde, så er vi fleksible.

I denne artikel finder du 6  gode grunde til at leje en truck.

1. Du binder ikke kapital
Når du køber truck for at udvide din virksomhed, binder du en hel del kapital, som kunne bruges til andre formål. Hvorfor ikke prøve korttidsleje næste gang? Hvis efterspørgslen fortsætter med at være høj i fremtiden, kan du overveje at købe trucken, og hvis ikke, har korttidslejen sparet dig for udgifter på lang sigt.

2. Du kan prøve nye truck, før du beslutter dig for at købe
Det er vigtigt at få fat i den rigtige truck, og dette er ikke noget, der skal besluttes i en fart. Som en hjælp til at tage den rigtige beslutning kan du leje nogle truck i en kort periode og afprøve dem, før du beslutter dig.

Prøv en ny truck i dag. Lej en palleløfter, en el stabler, en elektrisk gaffeltruck, en sakselift, en teleskoplæsser eller en anden truck i vores omfattende sortiment.

3. Du kender alle omkostningerne fra starten
Din bogholder får det nemmere, når I lejer i kortere perioder. Mange forhandlere kan beregne omkostningerne ved din ønskede lejeperiode fra starten. Dette betyder, at omkostningerne er forudsigelige, og du får ingen overraskelser, når regningen skal betales.

4. Du kan returnere trucken, når du ønsker det
Din lejede truck har eksempelvis hjulpet dig i den travle juletid, men hvad sker der efter det? I stedet for at have en truck, der holder stille på lageret, når arbejdsmængden er tilbage på normal kapacitet, som du kan klare med din faste truckflåde, kan du returnere den lejede truck.

5. Service er normalt inkluderet
Lagre er udfordrende miljøer, og selvom ulykker kan begrænses, kan de aldrig elimineres helt. Heldigvis tilbyder din forhandler service, så din truck får maksimal driftstid.

6. Der er meget at vælge imellem
Når du lejer en gaffeltruck i en kortere periode, kan du normalt vælge imellem flere end de truck, som produceres på et givet tidspunkt. Mange forhandleres lejeflåder omfatter truck i enhver alder og på ethvert brugsniveau - så uanset hvad du skal bruge dem til, eller hvor meget du vil betale, findes der normalt en truck, som passer til dine behov.

Korttidsleje gør det nemt at supplere din truckflåde i perioder med høj efterspørgsel - men det er ikke nødvendigvis det eneste tidspunkt, hvor du har brug for at leje truck i kortere perioder.

Du kan bl.a. leje markedets bedste palleløfter, el stabler og elektriske gaffeltruck, når du skal flytte paller.

Her kan du nemt kontakte os hvis du ønsker at leje en truck.

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014
P nummer: 1003149775

Send til en kollega

0.078