23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Linde opdaterer populær palleløfter

De populære Linde-palleløftere er blevet opdateret på en række punkter.

De arbejder i døgndrift på fragtcentralen. De kører med på ladet, når travle chauffører skal aflevere varer inde i bymidten. De optimerer den interne logistik i produktionsvirksomhederne ... vi taler her om de eldrevne Linde T14-T20 palleløftere fra N.C. Nielsen, som i årevis har været den effektive transporthjælp og stabile makker for tusindvis af lager- og logistikfolk i danske virksomheder.

De populære Linde-palleløftere er blevet opdateret på en række punkter. Der er lagt yderligere lag på teknologien, så Linde T14-T20 palleløfterne er fuldt på omgangshøjde omkring sikkerhed, ergonomi, håndteringsevne, vedligeholdelsesfrie komponenter – og ikke mindst udvalget af ekstraudstyr, der gør det muligt at tilpasse maskinen til tidens mange krævende logistikopgaver.

SIKKERHED OVERALT
Sikkerheden har fået endnu et nøk på Linde-maskinerne, da et lavt chassis beskytter fødderne og en lavt monteret styrestang bringer brugeren i god afstand maskinen under drift. Slippes butterflygrebet eller ændres retning bremser palleløfteren automatisk, så den hverken ruller videre på en plan overflade eller på en hældning. Med en anti-kollisionskontakt vil maskinen standse, hvis der er fare for, at chaufføren kan blive klemt.

ERGONOMISKE DETALJER
Den lydsvage palleløfter er skabt i et brugervenligt design med ergonomiske detaljer. Styrestangen kan betjenes med både venstre og højre hånd, og et multifunktionsdisplay med timetæller, service-info, display til fejlkoder og batteriniveau giver overblik over vigtige oplysninger. Afhængigt af batteriets størrelse kan dækslet bruges som opbevaringsplads til eksempelvis clipboard, folieruller og varescanner.

MERE ENERGI
En stærk elmotor giver Linde palleløfteren saft og kraft i alle situationer. Med proportional hastigheds-kontrol (ekstraudstyr) mindskes hastigheden i forhold til vinklen på styrestangen, så den fx med lodret position vil køre langsomt og sikkert på trange steder. Omvendt kan en indbygget booster-funktion øger motoreffekten, når maskinen skal forcere ujævnt og stejlt terræn.

N.C. Nielsen kan levere den nye Linde palleløfter med Lithium-ION batterier, der bliver tilpasset til det aktuelle energibehov. På samme måde som Linde palleløfteren bliver Lithium-ION batterierne udviklet løbende til øget performance. De nye Linde T14-T20 byder på en omfangsrig pakke af ekstraudstyr – fx enhed til dataoverførsel, varierede gaffellængder og støjsvage lasthjul.

https://www.nc-nielsen.dk/nyheder/linde-opdaterer-populaer-palleloefter

N.C. Nielsen A/S
Nørregade 66, Balling
7860 Spøttrup
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41118814
P nummer: 1003063792

Send til en kollega

0.063