23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny og innovativ inspektionsordning - Bureau Veritas Hygiejnekontrol+

Bureau Veritas Food Inspection har i samarbejde med Fødevarestyrelsen udviklet en ny og innovativ inspektionsordning Bureau Veritas Hygiejnekontrol+. Inspektionsordningen bygger på lovens krav til hygiejne, fødevaresikkerhed og egenkontrol.

Bureau Veritas Food Inspection har i samarbejde med Fødevarestyrelsen udviklet en ny og innovativ inspektionsordning Bureau Veritas Hygiejnekontrol+. Inspektionsordningen bygger på lovens krav til hygiejne, fødevaresikkerhed og egenkontrol og integrerer din virksomheds krav til f.eks. kulinarisk kvalitet, sund kost og konceptoverholdelse. Det er dine ambitioner der integreres og som din virksomhed holdes op på.

Vær med blandt de første
Du har nu mulighed for at få din virksomhed med i det pilotprojekt, der skal teste inspektionsordningens effekt og fordele. Fødevarestyrelsen har givet tilsagn om at de står bag pilotprojektet, evalueringen og inspektionsordningen.

På sigt er målet, at inspektionsordningen skal sidestilles med en certificering f.eks. ISO 22000. Hvis Fødevarestyrelsen godkender ordningen, vil de inspirerede virksomheder opnå samme fordele som certificerede virksomheder. Men allerede på kort sigt, er der en række fordele.

Ved at deltage i pilotprojektet opnår du:
• Øget fødevaresikkerhed
• Benchmark mellem enheder om opfyldelse af interne mål.
• Styrket dialog med myndighederne
• Styrkelse af dine målsætninger om f.eks. sund kost, kulinarisk kvalitet og konceptoverholdelse.
• Træning af dine medarbejdere under inspektionerne
• Mulighed for at præge vilkårene i branchen og skille dig ud fra konkurrenterne

Inspektionerne er en god forberedelse til myndighedsbesøgene, da myndighederne har mulighed for at tage udgangspunkt i inspektionsrapporterne, og du har mulighed for at arbejde med mulige forbedringsforslag, inden myndighederne kommer på tilsyn.


Vil du vide mere om mulighederne for din virksomhed og tilmelde dig ordningen?
Kontakt Manager Food Inspection, Lone Hansen på telefon: 2629 7314 eller email: lone.hansen@dk.bureauveritas.com

Hør mere på seminar på Foodexpo 2012
Vi deltager på FoodExpo-messen i Messecenter Herning fra den 18. - 20. marts 2012. Du kan høre meget mere om, hvad denne inspektionsordning kan betyde for dig på et seminar på Foodexpo tirsdag den 20. marts 2012 kl. 13.00–14.00 i Lokale M23 – hal M i MCH i Herning. Agendaen er:

Kom på guldholdet ved Manager Lone Hansen, Bureau Veritas Food Inspection
Hør mere om inspektionsordningen, hvor målsætningen er klar: Den skal sidestilles med en certificering f.eks. ISO 22000. Hvis Fødevarestyrelsen godkender ordningen, vil de inspirerede virksomheder opnå samme fordele som certificerede virksomheder. Vil du være med og:

Få et smil på læben ved Mads Bredgaard, e-Smiley
e-Smiley er egenkontrol på computer. Systemet erstatter mapper og papirer fuldstændigt og giver dig nogle helt konkrete fordele: Du gør det nemt for medarbejderne at udføre kontrollen. Du giver ledelsen det perfekte overblik. Og så viser du omverden, at I har styr på fødevaresikkerheden.

Seminaret er gratis, og du kan tilmelde dig senest den 12. marts 2012 på kurser@dk.bureauveritas.com.




Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.032