23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en energivenlig og kundeorienteret leverance fra Busch Vakuumteknik A/S

Med fokus på genanvendelse af energi, har Busch Vakuumteknik A/S i Ry leveret et centralt vakuumanlæg på 14 pakkelinjer til Vega Salmon. Anlægget er bygget på pumperne R5 og Puma som sammen udgør et kombinationsanlæg.

”Vega Salmon ønskede et anlæg, hvor vi kunne genanvende energien. Ved placering af det centrale anlæg uden for produktionslokaler undgår man uønsket opvarmning af rummet. Ydermere reducerer man støjen og har på denne måde optimeret arbejdsmiljøet” siger Systemchef Bent Feld-Jakobsen.

Busch Vakuumteknik A/S er en stærk leverandør på Turn Key projekter. Der er stor fokus på, at kunden får den optimale totalløsning set i forhold til behov. Med markedets bredeste produkt program og stærke kompetencer inden for vakuum teknik leverer Busch kvalitet hver gang.

”Vi tager ansvar hele vejen. Vi genererer den bedste løsning, leverer anlægget, sørger for indkørsel samt opstart. Derudover har vi en serviceordning, der gør, at kunden oplever problemfri drift”, siger Bent Feld-Jakobsen.

Med eget værksted, 5 kørende montører og vagttelefon 24/7 har man en stærk partner i ryggen til at servicere sit vakuumanlæg. Busch Vakuumteknik bruger kun originale dele til service af anlæg, og derved er kunden sikret imod eks. olietåger, som dannes ved brug af uoriginale dele.

Med leverancen til Vega Salmon viser Busch endnu engang, at de er en innovativ samarbejdspartner med fokus på kunden og kundens behov. Med teknologi og de nyeste produktionsteknikker er Busch Vakuumteknik A/S Danmarks stærkeste leverandør af vakuum.

Busch Vacuum Pumps and Systems er en af verdens største producenter af vakuumpumper, kapselblæsere og kompressorer. Virksomheden beskæftiger 2300 medarbejdere på verdensplan og tilbyder det største udvalg i verden af vakuumpumper til industrielle applikationer. Læs mere på www.busch.dk

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Send til en kollega

0.031