23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg Busch på dette års ComVac 2017

Energieffektivt vakuum forsyning, muliggør mere økonomiske produktionsprocesser. Busch udstiller I hal 26, stand B 05 på ComVac.

Energieffektivitet vil være Busch's hovedbudskab på dette års ComVac messe,
som foregår i Hanover fra d. 24-28. april, 2017.
Busch har påtaget sig udfordringen med at udvikle og implementere særdeles energieffektive vakuum løsninger. Dette gør det muligt, for kunder i alle industrisektorer, at spare energi og driftsomkostninger, og derfor at operere mere økonomisk.

Ved dette års industrimesse for trykluft og vakuum, vil Busch ikke kun give indblik i sin omfattende produktportefølje til industrien, men også annoncere dens seneste vakuum løsninger. Økonomisk og pålidelig vakuumforsyning er et emne, som stadig bliver vigtigere for flere områder indenfor industrien. Specielt når man overvejer at gøre sin produktionsproces mere økonomisk, mens man har fokus på energibesparelser og omkostningsreduktioner.
Det er vigtigt at se på hele produktionsprocessen for at reducere energiforbruget og driftsomkostningerne.

Det er ikke nok, udelukkende at fokusere på en vakuumpumpes energikrav, vakuumpumpens varmeemissioner eller kølemetode, placeringen samt styringen kan gøre en betydelig forskel for den samlede energibalance. Busch tilbyder derfor forskellige muligheder for varmegenvinding eller forbedringer af styringen.

Fordele
Foruden fremstilling af energieffektive vakuumpumper til forskellige industrier, designer Busch også centrale vakuumsystemer, der er skræddersyet efter særlige krav fra den enkelte kunde.
Denne form for centralisering af vakuumforsyningen giver flere fordele.
For det første betyder det, at færre vakuumpumper er påkrævet end ved et decentralt vakuumsystem. I kombination med en ”efterspørgsel baseret” styring, er det muligt at skabe en betydelig energibesparelse.
For det andet kan et centraliseret vakuumsystem, anbringes i et separat rum, så vakuumpumperne ikke længere behøver at blive installeret i produktionsområdet, hvorved støj og varmeemissioner elimineres fra produktionsområdet.
For det tredje kan skræddersyede varmegenvindings koncepter, gøre det muligt at genbruge spildvarmen, og dermed opnå yderligere energibesparelser. I afkølede produktionsområder, såsom i fødevareindustrien, vil det også være muligt, grundet den eksterne placering af det centraliserede vakuumsystem at benytte et mindre klimaanlæg i produktionsområderne.

Et centraliseret vakuumsystem tilbyder også et højt niveau af pålidelighed, da alle systemkomponenterne er designet til at være overflødige. Vedligeholdelsesarbejde kan derfor udføres under drift, uden systemet pådrager sig tab af ydeevne. Busch tilbyder vakuumpumper og styringer til centraliserede vakuumsystemer, som kan forbindes med forskellige teknologier, således at den bedste tekniske og økonomiske valgmulighed kan vælges til hver applikation.

VacuumAudit
Busch tilbyder alle virksomheder, der bruger vakuum en særlig service, Busch VacuumAudit.
Busch VacuumAudit består af
· Et besøg af en vakuumekspert, som analyserer den aktuelle tilstand af en virksomheds vakuumforsyning.
· Herefter beregnes besparelsespotentialet for energi- og driftsomkostninger.
· Til sidste laves der en skræddersyet løsning til kunden, som sikrer den mest økonomiske og pålidelig vakuumforsyning.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.031