23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Projekt i partnering giver store besparelser til bygherre

Om partnering-modellen siger Jesper Bjerre Pedersen: -BASE Erhverv har også sparet penge for os via forhandlinger i processen, hvor besparelserne så er delt ligeligt mellem dem og os. Modellen har sparet os for ca. 750.000 kr., så vi har undervejs haft råd til nogle tilkøb og tilvalg – og alligevel har vi i sidste ende sparet ca. 300.000 kr., samtidig med at vi har fået udført en del opgraderinger. 

Speedline A/S i Skanderborg, der er en af Danmarks største forhandlere af scootere, scooterdele og udstyr samt cykler, tog ultimo oktober 2020 nyt domicil i brug på Sverigesvej. Det nye domicil er mere end dobbelt så stort som det hidtidige – arealet er nu på 3.600 m2 mod hidtil 1.600 m2. 

Jesper Bjerre Pedersen, der ejer Speedline A/S med den tilhørende onlinebutik Cykelshoppen.dk, siger om samarbejdet med BASE Erhverv: -Byggeprocessen har været rigtig god og tryg hele vejen med ærlighed, troværdighed og gennemsigtighed. Vi har hele tiden haft ro i maven, og sovet godt om natten. Og undervejs på byggemøderne er BASE kommet med mange gode råd, baseret på deres erfaringer. Der har virkelig været en god, konstruktiv dialog – og ikke mindst fleksibilitet – hele vejen. 

Projektet er udført i partnering, og begyndte med en bygherreudgift på 500.000 kr. i tilslutningsafgift for regn- og spildevand. Det undrede projektleder Martin Kajhøj Johnsen sig over, da grunden var et frasalg fra en eksisterende grund med bygning. Efter en længere kamp med Skanderborg Forsyning fik han medhold – og sparede dermed Speedline A/S for ca. en halv million kr. 

Om partnering-modellen i øvrigt siger Jesper Bjerre Pedersen: -BASE Erhverv har også sparet penge for os via forhandlinger i processen, hvor besparelserne så er delt ligeligt mellem dem og os. Modellen har sparet os for ca. 750.000 kr., så vi har undervejs haft råd til nogle tilkøb og tilvalg – og alligevel har vi i sidste ende sparet ca. 300.000 kr., samtidig med at vi har fået udført en del opgraderinger. 

Han siger også, at ”det da er helt vildt, at det har været muligt at bygge 3.600 m2 på kun 9 måneder. Især når man tænker på, at der har været dage, hvor der ikke har været håndværkere på pladsen”. – Det er bare gået hurtigt – men ikke for hurtigt. Og ved afleveringen var der kun ganske få og små mangler. Det har på en eller anden måde været en crazy form for proces at være med i. Få dage før afleveringen ringede Martin ikke mere hver dag, for da var vi færdige med beslutningerne – og så blev jeg træt, og har været det lige siden! Det har virkelig været en vild proces, hvor jeg hele tiden har været med ”på sidelinjen”. F.eks. når der er blevet drøftet kantsten og kloak og alt muligt – så jeg føler faktisk, at jeg har fået en uddannelse i det her. Det har bare været super, og i dag ved jeg en masse om hver ting i huset, fordi jeg er blevet taget med undervejs. Det har virkelig været megafedt at være involveret i hele byggeprocessen, siger Jesper Bjerre Pedersen.

Han gør i øvrigt opmærksom på, at det nye domicil skulle være afleveret fredag den 16., oktober, og at han fik nøglen allerede torsdag den 10. september; altså fem uger før det var planlagt.  Og afleveringsdatoen blev meldt ud allerede den 1. august.

-Jeg fik selv anbefalet BASE Erhverv, og vi har begge haft en helt vild og surrealistisk oplevelse. Det har bare været en fantastisk proces hele vejen igennem. Og vi kan se, at BASE Erhverv driver sin forretning lidt på samme måde som vi selv gør. Det er rigtig vigtigt at kunne se hinanden i øjnene, eller ringe uopfordret om et år. Så hvis vi skal bygge igen, tror jeg bestemt, at vi går direkte til BASE Erhverv. Og jeg har allerede anbefalet BASE Erhverv til tre andre virksomheder, der går i byggetanker, siger Jesper Bjerre Pedersen, Speedline A/S.

Fakta om byggeriet:

  • BASE Erhverv har i partnering opført Speedline A/S og cykelshoppen.dk nye domicil.
  • Det nye domicil er cirka 3.600 m2.
  • Domicilet blev opført på præcis 9 måneder og blev afleveret 10 september 2020.
  • Domicilet huser mange funktioner bl.a. højlagre, vareindleverig, kontor, kantine, butik, cykel- og motorværksted.
  • Byggeriet er opført, på rådgiversiden, i samarbejde med Arkitektfirmaet Frost Larsen og Ingeniørfirmaet Arne Elkjær. 

Læs hele bygherreudtalelsen:
baseerhverv.dk/referencer/speedline-skanderborg

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.046