23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Første vakuumkompetencecenter skal opføres i Korneuburg

Busch Austria GmbH udvider fabrikken i Korneuburg og etablerer dermed det første vakuumkompetencecenter i Østrig. I fremtiden er denne nye bygning stedet, hvor Busch og Pfeiffer Vacuum Austria GmbH sammen designer, producerer og leverer vakuumløsninger til østrigske kunder.

Ved den banebrydende ceremoni den 12. maj 2023 vil Busch Austria lægge grundstenen til det fælles vakuumkompetencecenter med Pfeiffer Vacuum Austria i Korneuburg. Busch Austria har drevet virksomhed i Korneuburg i 35 år. Virksomheden har tidligere ligget i North Industrial Park og har siden 2019 tilbudt vakuum- og overtryksløsninger til det østrigske marked på den nyopførte virksomhedsplacering i Business Park 1. Busch Vacuum Solutions produkter anvendes til en lang række anvendelser i næsten alle industrisektorer. Pfeiffer Vacuum Austria er specialiseret i produkter til anvendelser med højt vakuum, såsom turbomolekylære pumper, vakuummåling og gasanalysatorer. Virksomhederne ønsker at arbejde tættere sammen i fremtiden. Til bygningsudvidelsen blev der erhvervet yderligere konstruktionsrum ved siden af de eksisterende lokaler, som vil blive realiseret af det lokale byggefirma Betriebsbau Schuster. Denne udvidelse vil gøre det muligt at sammenlægge 60 jobs fra begge virksomheder og skabe flere jobs.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.031