23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rettidig omhu gør Christonik klar til mere usikre tider

Det kan virke irrelevant at kigge sin forretning efter i sømmene når tiderne er gunstige - men det er netop det virksomheden Christonik har gjort. Læs her hvorfor.

Christonik ApS er en virksomhed der laver service på klimaanlæg i transportbranchen og salg af reservedele dertil.

Virksomheden tilmeldte sig Modstandsdygtig.DK, fordi de seneste års begivenheder har fået skabt opmærksomhed på virksomhedens parathed overfor uforudsete situationer.

Konsulenterne fra Modstandsdygtig.DK præsenterede Christonik for nogle redskaber - blandt andet ift. forretningsmodeller, opstillingen af lagersystemer og lagerbeholdning og diversitet ift. fx leverandører og andre ting - der kan gøre, at virksomheden står bedre, når der er leveringsusikkerheder.

”Hvis ikke man får nogle synspunkter udefra, så får man ikke udfordret sine egne synspunkter. Så det er rigtig vigtigt der kommer nogle udefra, der kan stille de spørgsmål, man ikke selv får tænkt på,” fortæller Anders Jacob Madsen, der er Head of Development hos Christonik.

Christoniks største gevinster ved forløbet er den strategiske værktøjskasse, de nu kan trække på, når der sker uforudsete ting, et bedre overblik og ny indsigt i deres egen forretning, som virksomheden ellers ikke havde fundet.

”Det virker ikke relevant, når man ikke har nogle problemer, men det er netop dér, man skal gøre det. Så det vil jeg klart anbefale, at man gør nu,” slutter Anders Jacob Madsen af.
   
Husk, at du altid kan booke et gratis strategisk sparringsmøde med en konsulent fra Modstandsdygtig.DK, hvis du gerne vil have et indspark til, hvordan din virksomhed kan øge sin modstandsdygtighed ≫

Teknologisk Institut - Innovation
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Troels B. Andersen
Sektionsleder
+45 72201689 tbea@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.031