23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fortsat vækst sikres gennem grundig forberedelse hos SeeSafe

Sikringsvirksomheden SeeSafe har med hjælp fra Modstandsdygtig.DK og SMV:PRO fremtidssikret forretningen.

SeeSafe ApS, en sikkerhedsvirksomhed beliggende i Næstved, har oplevet betydelig vækst i de seneste år. Selvom dette er positivt, kræver en større virksomhed også større opmærksomhed for at opretholde driften. Derfor søgte virksomheden hjælp og rådgivning fra Modstandsdygtig.DK og SMV:PRO for at styrke organisationen og forberede sig til fremtiden og den fortsatte vækstrejse.

Siden sin etablering i 2007 har SeeSafe specialiseret sig i videoovervågning og er vokset betydeligt i Danmark. Virksomheden har ambitioner om at udvide både nationalt og internationalt, samtidig med at de ønsker at bevare deres agilitet som organisation. Emil Sunesen fra Modstandsdygtig.DK hjalp virksomheden med at udarbejde en plan:

”Vi har fået udviklet et konkret roadmap for de næste fem år, hvor vi for hvert år ved, hvad vi skal igennem, hvis vi fortsætter den rejse vi er på nu, og det forventer vi helt klart at vi kommer til”, fortæller Michael Hartmann Frandsen, adm. direktør og ejer i SeeSafe.

Virksomheden kan se fremtiden trygt i møde - alt er under kontrol.

Modstandsdygtig.DK er sat i verden for at ruste danske SMV’er til potentielle fremtidige kriser ved at øge virksomhedernes modstandsdygtighed. Projektet er støttet af Industriens Fond.

SMV:PRO er en del af Virksomhedsprogrammet og drives af Danmarks seks erhvervshuse og Center for Ejerledede Virksomheder på CBS - Copenhagen Business School.

Vil du også gerne finde ud af, hvordan din virksomhed kan blive mere modstandsdygtig?

Så book et gratis strategisk sparringsmøde lige her ≫

Teknologisk Institut - Innovation
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Troels B. Andersen
Sektionsleder
+45 72201689 tbea@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.031