23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordjysk snedkervirksomhed kommer på sporet af fremtidssikrende tiltag

Madsen Vinduer & Døre i Vester Hassing er en højt specialiseret virksomhed og derfor potentielt sårbar overfor tab af sine erfarne medarbejdere.

I Vester Hassing i Nordjylland kan du finde Madsen Vinduer & Døre ApS. Virksomheden specialiserer sig i at producere skræddersyede vinduer og døre til eksklusive villaer, sommerhuse samt bevaringsværdige og fredede bygninger - en sjældenhed i Danmark. Direktør og medejer Jesper Ravn Lorenzen beskriver i den nedenstående video, at de laver "de vinduer og døre, der er for trælse, for svære og for bøvlede for andre at lave."

Da virksomheden opererer på et så specialiseret marked, er der ingen direkte konkurrenter at sammenligne sig med. Derfor blev deltagelsen i Modstandsdygtig.DK en måde for virksomheden at få ny inspiration og friske øjne på driften og tilgangen til markedet.

Virksomheden fandt bl.a. ud af, at det ville være gavnligt at reducere sårbarheden i deres driftsorganisation, så mere end én person var i stand til at håndtere en given opgave.

Jesper fortsætter med at fortælle, at værdien af forløbet ligger i samtalen, der er opstået blandt virksomhedens medarbejdere: ”Konsulenterne får en til at begynde at tænke og snakke internt, og tillader sig at stille de spørgsmål, vi ikke tænker over i hverdagen.”

Vil du gerne have en gratis og uforpligtende smagsprøve på, hvordan du også kan komme i gang med at arbejde strategisk med modstandsdygtighed? Så book et strategisk sparringsmøde med en Modstandsdygtig.DK-konsulent ≫

Teknologisk Institut - Innovation
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Troels B. Andersen
Sektionsleder
+45 72201689 tbea@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.048