23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dialog og proces i første projekt var helt gnidningsfri

For Selected Car Group har BASE Erhverv i 2016 opført et topmoderne bilhus til luksusbiler i millionklassen. Huset består af en udstillingsdel i to etager med tilhørende kontor- og velfærdslokaler, klargøringsafsnit og bilopbevaring – også i to etager. I december 2019 tog Selected Car Group en udvidelse på 2.300 kvm. i brug – også opført af BASE Erhverv som totalentreprise i partnering.

Bilsamlingen, og resten af Selected Car Group udvikler sig fortsat med hastige skridt, hvorfor Selected Car Group er ovenud tilfredse med hvor hurtig og smertefri byggeprocessen med BASE Erhverv endnu engang har vist sig at være.

Bygherrens repræsentant, operations- og servicechef Morten Jensen, siger: -Tilbage i 2016, da vi byggede første gang, kunne vi ikke forudse hvor hurtigt forretningen ville udvikle sig. Da vi senere nåede frem til, at en udvidelse var nødvendig, arbejdede vi med 600-800 kvm. i grundplan. Men vi nåede altså frem til 2.300 kvm. efter en rigtig god dialog med BASE Erhverv – og det er deres fortjeneste, at vi i dag har al den plads, som vi også har brug for. 

-Det var helt naturligt at vælge BASE Erhverv som totalentreprenør på udvidelsen fordi dialog og proces i første projekt var helt gnidningsfri. Vi kunne nærmest bare kopiere det første projekt. Så vi tog en snak om økonomien, og fandt hurtigt en løsning, hvor der ikke var behov for at tilknytte arkitekter, så vi har bygget udvidelsen ved hjælp af nogle få ingeniør-tegninger, siger han.

-Projektet er gennemført i en direkte dialog med BASE Erhverv, og forløbet har været super professionelt. Hvis vi har haft spørgsmål, har BASE taget det hele seriøst, og eksekveret på de områder, hvor vi gerne vil optimere. BASE Erhverv har været gode til at tage udfordringer i opløbet, og har altid løst dem hurtigt og professionelt. Vi har jo ikke haft eksterne rådgivere på dette projekt – der har kun været dialog mellem to parter: Selected Car Group og BASE Erhverv. Og problemer, der måske ville være opstået, er taget af BASE allerede i opstartsfasen, så der har kun været tale om småproblemer i hele byggeprocessen, siger Morten Jensen. 

-BASE har også haft styr på deres underentreprenører, og det har ligeledes været en stor fordel, at de under byggefasen stort set uafbrudt har haft mindst én mand på pladsen. Det er en stor fordel, at der hele tiden er én, som har dirigentstokken, og som ser og opfanger ting i selve byggefasen. Så på den måde – igen – er BASE deres opgave voksen, og tager ansvar for de underentreprenører, de kommer med herinde på matriklen, siger han.

Fakta om byggeriet:

  • BASE Erhverv opførte i 2016 et topmoderne bilhus for Selfgarage. 
  • I 2019 udvidede BASE Erhverv huset med ca. 2.300 etagemeter til bilopbevaring.
  • Udvidelsen er opført som tilbygning som et traditionelt elementbyggeri og indeholder en fuldautomatisk bilelevator, som sikrer let adgang til 1.sal. 
  • Bilhuset er opført som totalentreprise i partnering. 
  • Byggeriet er opført, på rådgiversiden, i samarbejde med Atrio arkitekter og ingeniørfirmaet Arne Elkjær. 


Læs hele bygherreudtalelsen:
baseerhverv.dk/referencer/selected-car-group

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.11