23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Der er en ny sherif i byen

Kasket og stafet er givet videre - DAN-doors har fået ny montageleder

Byd velkommen til vores nye montageleder, Daniel Petersen, som har overtaget titlen (og kasketten) efter John Sørensen, som har været vores trofaste klippe på posten siden 2012.

Daniel er ikke et nyt ansigt i DAN-doors, for han har de sidste 15 år været en del af vores dygtige montageteam med primært virke i den sydlige del af Jylland. Når han fremover har ansvaret for planlægningen af vores montage- og serviceopgaver i Danmark, er det derfor med udgangspunkt i en stor viden om og erfaring med DAN-doors’ løsninger og processer, og den erfaring er et vigtigt kort i rollen som montageleder.

”Jeg kan mærke, at det er en fordel, at jeg selv har arbejdet så meget med montage af DAN-doors' løsninger", siger Daniel og fortsætter: "jeg har et godt udgangspunkt for at vurdere, hvad opgaverne kræver, og hvor lang tid de tager, fordi jeg selv har stået med opgaverne, og den erfaring kan jeg trække på, når jeg skal planlægge og koordinere montageopgaverne”, smiler han.

Efter et par måneders overdragelse har Daniel nu overtaget posten som montageleder helt, og John Sørensen har givet stafetten videre. ”Daniel er grundig og vedholdende, og så har han den der nysgerrighed, som gør, at han han undersøger alle detaljer og ikke stopper, før tingene virker. Det er en rigtig god indstilling at have som montageleder”.

Ny titel, nye opgaver

Selv om John Sørensen er stoppet som montageleder, er vi så heldige, at han har takket ja til at fortsætte som konsulent. John har været ved DAN-doors siden 2002, og han har en kæmpe viden om dørbranchen generelt og om DAN-doors’ løsninger i særdeleshed.

Johns mange års erfaring gør, at han kender alle de udfordringer, som vores kunder kan have – og hvordan man løser dem. Han kan kaste et enkelt blik på en situation eller en tegning og med det samme se, hvad der skal til for at løse selv de mest komplekse udfordringer, og det er helt unikt. Hos DAN-doors er vi taknemmelige for, at John fortsætter som en del af ”familien”, og vi håber, at I vil tage godt imod både Daniel og John, når I møder dem på jeres vej.

Daniel Petersen kan træffes på:

Telefon: 40 90 27 06 
Mail: dp@dan-doors.dk.

John Sørensen kan træffes på:

Telefon: 40 90 99 67 
Mail: jsh@dan-doors.dk.

Vil du vide mere om DAN-doors?

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om vores produkter og hvad vi tidligere har leveret til forskellige kunder i hele verden. Se mere på www.dan-doors.dk 

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.047