23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TIA-portalen i skyen

Der arbejdes for øjeblikket på en løsning, hvor Siemens opretter et virtuelt miljø, hvor alle pakker er installeret og kan benyttes direkte. Det kaldes „TIA Portal in the Cloud“.

Softwaremæssigt indeholder pakken alt, hvad der er behov for lige fra STEP7 Professional, WinCC Advanced samt WinCC Unified til de forskellige simuleringspakker. Pt. er det muligt at benytte TIA-portalen V15.1, V16, V17 samt V18 inklusive de sidste opdateringer. Du kan under den enkelte version se, hvilke softwarepakker og versioner, der er installeret. Det er ikke muligt selv at installere egne softwarepakker på disse virtuelle enheder.
Dataudveksling foregår ved hjælp af en indbygget synkroniseringsfunktion. Du skal selv sørge for opdateringen, men bliver adviseret, inden din session løber ud. Du bliver adviseret om, at sessionen er ved at udløbe 60 minutter før og yderligere igen 15 minutter før, så du kan nå at gemme/synkronisere dit projekt. Det er muligt at benytte din session i op til 12 timer, i trial-versionen dog kun fire timer, herefter skal man du starte en ny session. 

Læs mere om TIA-portalen i skyen og hvordan du opretter dig her

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085
P nummer: 1002910913

Kontaktperson

MK
Magnus Kryl
Studentermedhjælper
magnus.kryl@siemens.com

Send til en kollega

0.031