23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erfaren projektleder ansat til bæredygtigt projekt i Ølstykke

Den 1. september er Claus Nielsen tiltrådt stillingen som projektleder i Dansk Boligbygs afdeling i Horsens. Han har mange års erfaring som projektleder og skal sørge for, at Dansk Boligbygs bæredygtige byggeri for Plushusene i Ølstykke kommer sikkert i havn.

Claus Nielsen er oprindeligt uddannet bygningsmaler og arbejdede med faget i godt 16 år før han valgte at skifte retning. Det blev til en kort periode som jobkonsulent i Esbjerg Kommune, hvorefter han tog uddannelsen som bygningskonstruktør og sikkerhedskoordinator. Han har nu i ti år arbejdet på byggepladser rundt om i Danmark som bl.a. entrepriseleder, projekt konsulent og projektleder for firmaer som MT Højgaard og NCC

Som projektleder skal Claus Nielsen styre arbejdet med at opføre et nyt bæredygtigt bofællesskab for Plushusene i totalentreprise. Det nye projekt har mange ligheder med Plushusenes projekt i Lisbjerg, som Dansk Boligbyg også står for at opføre. Bofællesskabet i Ølstykke består af 211 lejeboliger samt et fælleshus med bl.a. spisesal, fitness, værksteder og gæsteværelser. Claus Nielsen skal sørge for, at både tidsplan og økonomi bliver overholdt, og skal derudover også være sikkerhedskoordinator på projektet. 

”Det er vigtigt, at bygherre og samarbejdspartnere kan regne med tidsplanen og de aftaler, der er blevet indgået. Jeg trives med at være den, der har overblikket, og som skal få tidsplanerne til at gå op, og jeg vil altid gøre mit ypperste for at få tingene til at lykkes, så projektet kan afleveres til tiden og til prisen,” siger Claus Nielsen. 

Efter at have arbejdet hos flere forskellige entreprenørvirksomheder ved Claus Nielsen, hvilken slags virksomheder han trives godt i, og her er især virksomhedsstrukturen og arbejdsnormerne et vigtigt element. Han siger:     
  
”Hos Dansk Boligbyg arbejder vi med en flad struktur, hvilket giver alle medarbejdere mulighed for indflydelse og medbestemmelse på deres projekter og tilrettelæggelse af deres arbejde. Det er en arbejdsstruktur, som passer godt til mig, og som jeg virkelig sætter pris på.” 

Claus Nielsen er 48 år og har hjemmeadresse i Esbjerg, men bor under projektet i Ølstykke på Sjælland i hverdagene. Når han er hjemme i Esbjerg i weekenderne, bruger han meget af sin tid sammen med sin kone og tre børn samt venner. Hvis der er tid tilovers, nyder han at svinge golfkøllen på den lokale golfbane.

 

Dansk Boligbyg A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20625430
P nummer: 1004410823

Kontaktperson

LM
Lilli-Anne Mastellone
+45 30603492 lam@dbb.as

Send til en kollega

0.063