23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu er det blevet endnu nemmere...

... at finde den rigtige dør- eller portløsning

DAN-doors er totalleverandør af døre og porte til B2B. Så kort kan det siges.

Dørproducenten, med hovedkontor i Stilling ved Skanderborg, har 40 års erfaring med at udvikle og producere døre til alle formål og leverer til de største virksomheder i Norden og resten af verden.

Udover at producere døre og porte til køle- og frostrum, leverer DAN-doors løsninger af alle slags til industri og erhverv, herunder brandløsninger i forskellige brandklasser. 

Mere end 150 forskellige dørløsninger

DAN-doors har mere end 150 forskellige produkter på listen, og der kommer løbende nye produkter til.

"Ofte udspringer et nyt produkt af et specifikt behov fra en kunde", siger salgschef Per Pedersen, og fortsætter: "Hvis en kunde efterspørger noget, vi ikke allerede har i vores produktprogram, går vores udviklingsafdeling i gang med at udvikle det som et nyt produkt - hvis det giver mening. For eksempel fik vi for et par år siden en forespørgsel på røgventilation til et frostrumslager, og det har ført til, at vi nu har fire røgventilationsløsninger i vores program."

Et nyt produktkatalog giver overblik

Med mere end 150 forskellige løsninger at vælge imellem kan det være en udfordring for kunderne at bevare overblikket, og DAN-doors har derfor lanceret et produktkatalog, hvor samtlige løsninger er beskrevet.

"Det var vigtigt for os at gøre vores produktkatalog så overskueligt som muligt, så kunderne hurtigt kan finde de løsninger, de ønsker at undersøge," siger salgschefen. "Produkterne præsenteres i produktkategorier - branddøre, skydedøre, rulleporte osv., men for overblikkets skyld er der også lister, der viser alle vores løsninger til henholdsvis køl, frost, industri/erhverv og brand. 

Både en fysisk og en digital udgave

Som udgangspunkt er forventningen, at de fleste vil foretrække at bruge kataloget i online versionen, hvor der er indsat links, som hurtigt bringer læseren videre til den ønskede sektion.

Kataloget er på 124 sider, og både fra indholdsfortegnelsen og oversigtslisterne kan man klikke sig hurtigt videre til de forskellige varekategorier eller produkter. Af hensyn til brugervenligheden er der på alle sider link tilbage til indholdsfortegnelsen, hvorfra man igen kan klikke sig videre. 

På DAN-doors' hjemmeside kan man se en vejledning i, hvordan man navigerer i kataloget:
https://dan-doors.dk/nyhed-nyt-produktkatalog

Der er dog stadig mange, som foretrækker at sidde med et fysisk katalog, og hvis man tilmelder sig DAN-doors' nyhedsbrev, er der mulighed for at få et eksemplar tilsendt. Er du ikke allerede tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig her. 

Vil du vide mere?  

Ring til os på 87 93 87 00
Du kan også blive kontaktet - helt uforpligtende - af en konsulent: 
send en mail til dd@dan-doors.dk med et par linjer om dit projekt eller med dit spørgsmål, så vender vi hurtigt tilbage.

Læs mere om DAN-doors på vores hjemmeside, dan-doors.dk

 

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.047