23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinrummet - Kvalitet er ikke en selvfølge

Kvalitet er i mange virksomheder en helt naturlig og underforstået del af virksomhedens drift og DNA. Men det er faktisk ikke en selvfølge. Det kræver en hel del af alle medarbejdere på tværs af hele organisationen lige fra salg, udvikling, konstruktion, PTA, produktion, montage og forsendelse.

Derfor inviterer vi til et webinar, hvor vi stiller skarpt på to forskellige måder, hvorpå du kan tænke kvalitet ind i hverdagen

Læs mere og tilmeld dig her: Maskinrummet

Maskinrummet
Maskinrummet sætter fokus på danske produktionsvirksomehders produtktivitet.

Den 30. oktober stiller vi skarpt på to forskellige måder at tænke kvalitet ind i hverdagen. Begge rummer et stort potentiale i forhold til den klassiske måde. De to metoder er hhv. In-line måling og opsamling af data fra produktionsprocesserne, og så hvor vi arbejder med at designe og måle kvaliteten af et emnes design på CAD-tegnings niveau.

Begge metoder handler med andre ord om at sætte ind så tidlig som muligt i forhold til at skabe forudsætningerne for god kvalitet eller fange, at kvaliteten er ved at være ude af kontrol i processen.

Se alle vores kurser, uddannelser og netværk inden for produktivitet her

Rapporter gennem tiden fortæller blandt, at kvalitetsomkostninger på tværs af virksomheder kan være helt op til 40% af omsætningen. Det går heldigvis ikke så galt i de fleste virksomheder, men der er et stort potentiale at arbejde med. Gæster denne gang er Karsten Abrahamsen, Fabrikschef fra Rose Holm og Markus Kyrø, Partner fra RD8.

Praktisk:
Dato: 30. oktober kl. 13.00 - 14.00
Pris: Gratis - uanset om du er medlem af DI eller ej.
Du kan læse mere og tilmelde dig her

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

MF
Mark Fisker
Chefkonsulent
+45 33773391 mafi@di.dk

Send til en kollega

0.048