23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærk fremgang for Combitherm

Virksomheden Combitherm A/S har aldrig haft så travlt som i det forgangne år, men på trods af omsætningsrekord er stigende omkostninger gået ud over indtjeningen, der er faldet en anelse.

Det er gået virkeligt stærkt for Combitherm A/S, som i det forgangne år har øget omsætningen med godt og vel 20 procent. Bruttofortjenesten er gået frem fra knap 17 mio. kroner til godt 19 mio. kroner. Resultatet på bundlinjen er blevet 2,6 mio. kroner mod godt 3,8 mio. kroner året før.

Rekord på omsætning

”Vi har haft et interessant år med stor travlhed og omsætningsrekord. Men som mange andre har vi været ramt af prisstigninger på vores råvarer, og har været låst af faste prisaftaler med en række kunder. Derudover har vi på grund af den øgede aktivitet, og implementeringen af en ny strategi ansat flere medarbejdere, og det samlede billede gør, at vi har tjent lidt færre penge end omsætningsfremgangen kunne antyde”, siger COO, Torben Hallstrup, der naturligvis ikke er tilfreds med, at resultatet på bundlinjen ikke har fulgt med omsætningsfremgangen. Virksomheden beskæftiger ca. 30 medarbejdere, og har en egenkapital på 11 mio. kroner.

Vækst og bæredygtighed 

Combitherm indførte sidste år en ny vækststrategi, som inkluderer et større fokus på udviklingen af en øget bæredygtighed. Det har sat fart i en række initiativer i virksomheden.

”Vi har lavet flere optimeringer i vores produktionsflow, vi har lavet aftaler med andre virksomheder om at genanvende vores fraskær af plastfolier og isoleringsmaterialer, vi kører i elbiler, og der er en række andre foranstaltninger, der gør driften mere miljø- og klimavenlig”, siger Torben Hallstrup, og tilføjer at virksomheden har meldt sig under fanen som klimaklar produktionsvirksomhed. Det betyder bl.a. at man fra næste år udarbejder et klimaregnskab.

”Vi har lavet flere optimeringer i vores produktionsflow, vi har lavet aftaler med andre virksomheder om at genanvende vores fraskær af plastfolier og isoleringsmaterialer Markedsmæssigt har virksomheden fået godt fat i det tyske marked, specielt den tyske byggesektor, og man satser på en yderligere udvikling på de nærmeste eksportmarkeder, samlet set med yderligere vækst for øje:

”Vi skal vækste yderligere. Vi vil gerne udvikle nye markeder, og meget gerne nye produktområder, så ambitionerne er høje”, siger han.

Kundetilpassede termoløsninger i verdensklasse
Combitherm er blandt Europas førende producenter af fleksible, skræddersyede og energibesparende termoløsninger til en bred vifte af industrier, hvor der arbejdes med temperaturfølsomme varer og processer, og hvor temperaturændringer skal minimeres.

Vores produkter inkluderer termohætter, beton-, vinter- og asfaltmåtter, vingecovers, skillevægge samt afdækningsmåtter, der alle er vigtige elementer når kølekæden skal sikres under transport og lagring af f.eks. fødevarer og medicin eller ved stabilisering af støbe- og hærdeprocesser indenfor vindmølle- og bygge & anlægsindustrien.

Al udvikling og produktion foregår i Danmark, og med mere end 40 års erfaring tilbyder Combitherm rådgivning og sparring, der sikrer optimale, kundespecifikke løsninger med lang holdbarhed og omtanke for miljøet.

 

Yderligere oplysninger

Spørgsmål kan rettes til COO Torben Hallstrup på th@combitherm.dk eller 2334 0180.

 

Læs mere om Combitherms termoløsninger på vores webside eller følg Combitherm på LinkedIn, hvor vi løbende deler nyheder, viden og info om produkter.

Combitherm A/S
Industrivej 6
8653 Them
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87130428
P nummer: 1002764917

Kontaktperson

AP
Anja Povlsen
Marketing Manager
apo@combitherm.dk

Send til en kollega

0.047