23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reolhal til All Styles i Lystrup afleveret 3 måneder før tid

BASE Erhverv har opført en reolhal for All Styles i Lystrup der, med stor glæde, kunne tage deres nye lagerhal i brug 3 måneder før tid. Saglighed og fornuft er to ord, der konstant går igen hos bygherren når han tænker på samarbejdet med BASE.

All Styles i Lystrup ved Aarhus, der er Nordens største mode-grossist indenfor sit segment, har den 1. marts 2021 taget en ny lagerhal på 999 m2 i brug, udført af BASE Erhverv i totalentreprise. 

Om valget af BASE Erhverv som totalentreprenør siger Per Friis Jensen: - Jeg fik af min bestyrelsesformand anbefalet direktør Klaus Rønslev, BASE Erhverv, og samtidig tog jeg en dialog med to andre firmaer. BASE tilbød at udarbejde hele beskrivelsen af projektet og tegningerne – og samtidig var jeg helt frit stillet til ”at prøve prisen af” hos andre – hvis jeg valgte en anden, skulle jeg alene betale for arkitekt-tegningerne. Det var en helt utrolig fair måde at gøre det på, synes jeg.  

-Til syvende og sidst var der en marginal prisforskel, men det var ikke det, som det handlede om. Derimod meget mere om den troværdighed, Klaus havde skabt om den måde, BASE arbejder på. Hele måden, som det hele blev angrebet på – åbenheden og sparringen. 

-Noget helt andet er, at projektet blev afleveret 3 måneder før planlagt. Jeg havde 6 måneders opsigelse på et lejemål på den modsatte side af vejen, og jeg kunne ikke sige det op uden at være 100 % sikker på at den nye hal blev færdig. Blev den forsinket, ville jeg have et ret alvorligt problem med 3-400 paller hos naboen, som jeg så ikke kunne putte andre steder hen. Så jeg ventede med at opsige lejemålet til ultimo november, og skulle derfor være ude ultimo maj. Nu blev det så allerede den 1. marts, det blev færdigt – og det giver mere ro til overflytningen, siger Per Friis Jensen. 

-Saglighed og fornuft er to ord, der konstant går igen for mig, når jeg tænker på samarbejdet med BASE. De er kompetente, og man får en suveræn vejledning, baseret på almindelig logik. Det har jeg det rigtig godt med. 

-Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale BASE Erhverv til andre. I det her forløb har jeg simpelthen ikke kunnet føle mig mere tryg. Det er for mig en kæmpestor beslutning, og mange penge at investere, hvorfor jeg også havde planlagt at have et tæt samarbejde med en ekstern rådgiver i hele forløbet. Men set i bakspejlet var det faktisk ikke nødvendigt. Havde jeg dengang vidst, hvad jeg ved i dag, havde min tilgang været anderledes. Så havde jeg ikke involveret nogen som helst udefra, og det er helt sikkert. Jo, jeg kan i allerhøjeste grad anbefale BASE Erhverv, siger ejeren af All Styles i Lystrup ved Aarhus, Per Friis Jensen.

 

Fakta om byggeriet:

  • Hallen er udført af BASE Erhverv i totalentreprise.
  • Reolhallen udgør 999 m2.
  • Byggeriet blev afleveret marts 2021 3 måneder før tid.
  • Byggeriet er opført, på rådgiversiden, i samarbejde Atrio Arkitekter og Rønslev Rådgivende Ingeniører. 


Læs hele bygherreudtalelsen:
baseerhverv.dk/all-styles-lystrup

 

 

 

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.047