23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvor meget energi og CO2 kan du spare?

Få svaret med en energiberegning fra DAN-doors.

DAN-doors tilbyder stadig - gratis og helt uforpligtende - at lave energiberegninger på døre og porte, så kunderne er klædt bedre på til at tage en langsigtet beslutning.

Det har altid været DAN-doors' mål at tilbyde dørløsninger, som giver kunderne de bedste forudsætninger for at drifte deres forretning så effektivt og økonomisk som muligt. 

Gennem årene har dørproducenten fra Skanderborg  som en naturligt del af deres service hjulpet kunderne med at beregne energiforbruget og CO2-belastningen på forskellige dør- og portløsninger, og den service er ikke blevet mindre efterspurgt i takt med, at energimarkedet er ustabilt og at bæredygtighedskravene til virksomhederne er skærpet markant.

Udgangspunktet for DAN-doors er at deres produkter skal være de mest attraktive løsninger til de udfordringer, der er i de forskellige brancher, og mere end nogensinde før er det vigtigt for kunderne at kunne lave langsigtede driftsberegninger, både økonomiske og i forhold til CO2-belastningen.

DAN-doors benytter en beregningsmodel, der er testet og verificeret af DTU, og som blot kræver nogle få informationer fra kunderne for at kunne vise energiforbrug og CO2-udledning samt årlige besparelser. For kunderne betyder det, at de kan sammenligne forskellige dør- og portløsninger og på et informeret grundlag kan vælge den, der er bedst egnet til deres behov.

Har I brug for en energiberegning?

Kontakt DAN-doors for at høre, hvordan energiberegninger kan hjælpe jer med at gennemskue, hvor på bæredygtighedsbarometret, de forskellige løsninger rangerer:

Per Pedersen
Salgschef
pp@dan-doors.dk 

+45 40 90 27 16

Læs mere om DAN-doors på hjemmesiden: dan-doors.dk

 
 

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.08