23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Interrolls DM 0138 er verdens mest kraftfulde synkrontromlemotor

Interroll fortsætter med at drive udviklingen af ​​særligt kraftfulde, kompakte og energieffektive drivløsninger: Interroll lancerer nu verdens mest kraftfulde synkrontromlemotor med en effekt på 1,8 kilowatt til båndtransportsystemer. Med den nye drivenhed, som opfylder de højeste hygiejnekrav, kan dynamiske og automatiserede materialeflowløsninger implementeres meget økonomisk til at transportere et endnu bredere udvalg af varer via et enkelt transportbåndssystem.

Den nye synkrontromlemotor DM 0138 udvider Interrolls gennemprøvede udvalg af højtydende synkronmotorer, hvilket åbner op for nye applikationer for kunder og brugere, især i højdynamiske logistikcentre og i fødevareindustrien. Ligesom de eksisterende DM 0080 og DM 0113 serier tilbyder den nye DM 0138 maksimal accelerations- og bremseydelse med meget lavt energiforbrug og mulighed for præcist at positionere transporteret gods i et system uden brug af ekstra sensorer. Dette forenkler for eksempel integrationen af ​​emballage og andre forarbejdningsmaskiner i et automatiseret vareflow. Den nye synkronmotor med en diameter på 138 mm og en effekt på 1,8 kilowatt imponerer også med sit meget kompakte design: Sammenlignelig ydelse kunne tidligere kun opnås med konventionelle asynkronmotorer med en diameter på 165 mm.

 

Kompakt enhed, der opfylder de højeste krav til hygiejne- og automationsprojekter

"Flere og flere virksomheder verden over sætter pris på fordelene ved moderne synkrontromlemotorer, som kombinerer kompakthed med høj funktionalitet og økonomi. Det gælder især for brugere, der har høje krav til automatisering eller hygiejne, for eksempel i fødevareindustrien. Med denne strategiske udvidelse af vores Drum Motor platform hjælper vi igen systemintegratorer og brugere med at udnytte deres forretningsmuligheder endnu bedre", forklarer Dr. Hauke ​​​​Tiedemann, administrerende direktør for Interroll Trommelmotoren GmbH i Baal, Tyskland.

Den nye DM 0138 synkronmotor kan bestilles allerede nu og fås også som valgfri oliefri version. Som alle tromlemotorer fra Interroll følger konstruktionen og designet af det fuldt lukkede drev retningslinjerne fra EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group). Derudover bruges kun materialer certificeret i henhold til USDA (United States Department of Agriculture) og FDA (Food and Drug Administration) samt EU-forordning (EC) nr. 1935/2004 til at opfylde selv de strengeste krav.

 

INTERROLL Nordic A/S

Hammerholmen 2-6 │ 2650 Hvidovre │ Danmark

Anders Otte Jørgensen

Telefon: +45 36 88 33 33  / Mob. ++45 21 44 75 28

www.interroll.dk

 

Om Interroll

Interroll Group er en førende global leverandør af materialehåndteringsløsninger. Virksomheden blev grundlagt i 1959 og har været noteret på Swiss SIX siden 1997. Interroll tilbyder systemintegratorer, anlægsproducenter og OEM'er en bred vifte af platformsbaserede produkter og tjenester i følgende kategorier: "Rollers" (transportruller), " Drives" (tromlemotorer og drev til transportsystemer), "Conveyors & Sorters" (conveyors and sorters) og "Pallet & Carton Flow" (rullebakkesystemer). Interroll-løsninger anvendes i ekspres- og posttjenester, i e-handel, i lufthavne, i drikkevare- og fødevareindustrien, i mode- og bilindustrien og mange andre fremstillingsindustrier.Virksomheden bruges af førende mærker som Amazon, Bosch, Coca-Cola, DHL, Nestlé, Procter & Gamble, Siemens, Walmart og Zalando. Interroll har sit hovedkvarter i Schweiz og et globalt netværk af 34 virksomheder. Omsætningen er omkring 530,6 millioner CHF og arbejdsstyrken 2.300 ansatte (2020).

Interroll Nordic A/S
Hammerholmen 2 - 6
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20545933
P nummer: 1004373913

Kontaktperson

AOJ
Anders Otte Jørgensen
a.ottejorgensen@interroll.com

Send til en kollega

0.031