23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Interroll fuldender MPP med en stackecrane og transfervogn

Innovative løsninger til fuldautomatisk håndtering af paller: Interroll udvider sin MPP-løsning (Modular Pallet Conveyor Platform) - et fleksibelt modulsystem til palletransport, med en ny stackercrane til dynamisk opbevaring og en transfervogn, som muliggør hurtig og sikker opbevaring og udtagning af op til 100 paller i timen. De nye produkter gør det muligt for brugerne - i problemfri interaktion med det gennemprøvede Interroll Pallet Flow dynamiske opbevaringssystem - at implementere ekstremt kompakte, robuste og effektive automatiseringsløsninger til pallehåndtering, som er kendetegnet ved meget lave planlægnings- og installationsomkostninger og høj energieffektivitet.

Med lanceringen af ​​stackercrane og transfervognen får virksomhederne for første gang mulighed for at implementere et kontinuerligt materialeflow med paller - fx mellem ind- og udgående varer eller mellem lager, produktion og ordreplukning. Det betyder, at systemintegratorer og anlægsdesignere kan drage fordel af omkostningseffektive plug-and-play løsninger til palletransport, som også kan planlægges på en meget enkel og brugervenlig måde med Interrolls Layouter-værktøj.

"Med vores kompakte automatiseringsplatform kan brugerne erstatte dyr og uheldsfarlig gaffeltrucktrafik og drage fordel af nye højkapacitetsapplikationer takket være den fleksible kombination af vores modulære transportbånd og flowlagringssystemer," forklarer Michael Kuhn, CEO for Interroll Kronau GmbH. "For eksempel er flowlagringssystemer nu designet som meget dynamiske leveringslagre, og den nødvendige plads til automatiseret ruteforberedelse kan reduceres betydeligt."

 

Stackercrane til høj pallegennemstrømning

Hjertet i et højdynamisk pallehåndteringssystem er den nye stackercrane, som er designet perfekt til tilslutning til Pallet Flow lagersystemet. Den lette konstruktion og den integrerede energigenvinding gør systemet ekstremt energieffektivt. Den samlede højde er 12 meter, den vandrette kørehastighed er 3 meter i sekundet og løftehastigheden er 0,8 meter i sekundet. Ved den første lancering er systemet designet til at transportere europaller med en maksimal vægt på 800 kg. Tilpasninger til brug af yderligere palleformater vil blive udført trin for trin i de kommende måneder. Systemet er udstyret med en integreret regulering af løftehastigheden og kraftige bremsesystemer. På grund af stålkonstruktionens modulopbyggede og formonterede design kræver stackercranen minimal vedligeholdelse og er nem at levere og installere.

 

Transfervogn til hurtig og nem overdragelse

Ligesom opbevarings- og afhentningsmaskinen er MPP suppleret med en ny transfervogn til hurtig palletransport. Op til 5 meter i sekundet kan opnås, hvilket gør det muligt at bygge bro over endnu større afstande hurtigt og pålideligt, for eksempel inden for ruteforberedelse eller forbindelsen mellem lager og produktion. Overførselsvognen vejer kun 275 kg, og takket være det intelligente drevkoncept kræves der ikke noget styreskab til den elektriske tilslutning.

Som nye komponenter i MPP kan stackercrane og transfervogn nemt integreres med Interrolls Layouter-værktøj og kombineres til en komplet løsning.

 

Integreret kontrolkoncept: en løsning til alle krav.

Interroll Pallet Control PC 6000 bruges til at styre palletransportmodulerne. Styringen er nem at fastgøre til sideprofilen og sætte i drift. I kombination med Interroll MultiControl muliggør Pallet Control PC 6000 styring af 400 volt og 24/48 volt drev og tilbyder et integreret kontrolkoncept for hele palletransportsystemet. Til alle krav, det være sig transport af tunge eller lette paller, tilbyder Interroll en ensartet løsning til forskellige driftsformer. Dette gør det muligt at betjene sektioner på strækningen autonomt, at transportere med trykløs akkumulering (ZPA) eller at arbejde kontinuerligt. Alt efter behov kan systemerne styres lokalt eller centralt via programmerbar logisk controller (PLC).

Det nye integrerede styringskoncept bestående af gennemprøvede styringer reducerer planlægnings- og installationsarbejdet markant. Perfekt tilpassede grænseflader og enkel kabelføring gør det muligt hurtigt at idriftsætte palletransportsystemet.

 

INTERROLL Nordic A/S

Hammerholmen 2-6 │ 2650 Hvidovre │ Danmark

Anders Otte Jørgensen

Telefon: +45 36 88 33 33  / Mob. ++45 21 44 75 28

www.interroll.dk

Interroll Nordic A/S
Hammerholmen 2 - 6
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20545933
P nummer: 1004373913

Kontaktperson

AOJ
Anders Otte Jørgensen
a.ottejorgensen@interroll.com

Send til en kollega

0.031