23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Interroll lancerer nyt sorteringssystem på markedet

Interroll har udvidet virksomhedens succesrige udvalg af automatiserede sorteringsløsninger med lanceringen af ​​en ny Split Tray Sorter. Den nye Split Tray Sorter MT015S er beregnet til en bred vifte af anvendelser og gør det nemmere for virksomheder at komme ind på e-handelsmarkedet, eller systemet kan bruges som en fleksibel tilføjelse til eksisterende sorteringsløsninger, for eksempel i modebranchen, medicinalindustrien og for pakkedistributører.

Systemet er baseret på gennemprøvede mekaniske designprincipper fra Interrolls sorteringsløsninger og derfor garanterer den nye Split Tray Sorter maksimal tilgængelighed, meget lang levetid og hurtige tilbagebetalingstider for automatisk sortering af transporteret gods med en vægt på op til 12 kg. Dette gør disse kompakte og fleksibelt udvidelige systemer særligt velegnede til systemintegratorer, der ønsker at gøre deres kunder i stand til at implementere e-handel eller omnichannel-strategier, som er lige så kraftfulde, som de er økonomiske, for eksempel i mode- eller medicinalindustrien. Derudover giver den nye Split Tray Sorter, i kombination med Interrolls krydsbåndssortering, logistikserviceudbydere samt kurer-, ekspres- og pakkedistributører en ideel løsning til kundeorienterede distributionscentre, som bliver endnu mere produktive ved effektivt at adskille små dele sortering fra andet transportgods.

 

Meget korte projekttider kan opnås lige fra dag ét

Allerede under planlægningen og udviklingen af ​​den nye Interroll Split Tray Sorter er der taget særlige hensyn til effektive fremstillingsprocesser for at opnå optimale fordele for kunder og slutbrugere.

"Da korte projektgennemløbstider giver vores kunder en afgørende konkurrencefordel, fokuserede vi ikke kun på teknisk ydeevne og kvalitet, men også på meget korte leveringstider for vores kunder," siger Steffen Flender, administrerende direktør for Interroll Automation GmbH.

"Det skyldes, at systemet allerede har et modulært og konfigurerbart maskinstyringssystem, som gør det muligt at idriftsætte det nemt, hurtigt og sikkert og derefter koblet til kundernes eksisterende godshåndteringssystemer," siger Florian Funk, Global Product Manager for Sorters hos Interroll . Derudover giver systemerne mulighed for at registrere, visualisere og behandle driftsstatus i realtid og generere nyttige driftsdata - vigtige forudsætninger for forudsigelig vedligeholdelse og Industry 4.0-applikationer.

 

Fuldstændig automatisering af upstream og downstream processer

Lige så fremtidssikret er evnen til fleksibelt at tilpasse systemet til skiftende materialeflowprocesser takket være dets modulære udvidelsesmuligheder. Derudover kan leveringen af ​​varer til sortereren nemt automatiseres med den valgfri Interroll Top Loader, som er baseret på den gennemprøvede teknologi fra de innovative fodertransportører til krydsbåndssortering. Kombineret med MCP (Modular Conveyor Platform) og en trykløs akkumuleringsforbindelse til etiketterings- eller pakkemaskiner, kan denne løsning endda bruges til at automatisere nedstrøms arbejdsprocesser fra plukning til forsendelse, hvis det ønskes.

"Med Split Tray Sorter tilbyder vi nu en innovativ løsning i basissegmentet. Vi vil fortsat drive udvidelsen og uddybningen af ​​vores sorteringsplatform," siger Flender.

 

 

INTERROLL Nordic A/S

Hammerholmen 2-6 │ 2650 Hvidovre │ Danmark

Anders Otte Jørgensen

Telefon: +45 36 88 33 33  / Mob. ++45 21 44 75 28

www.interroll.dk

 

Om Interroll

Interroll Group er en førende global leverandør af materialehåndteringsløsninger. Virksomheden blev grundlagt i 1959 og har været noteret på Swiss SIX siden 1997. Interroll tilbyder systemintegratorer, anlægsproducenter og OEM'er en bred vifte af platformsbaserede produkter og tjenester i følgende kategorier: "Rollers" (transportruller), " Drives" (tromlemotorer og drev til transportsystemer), "Conveyors & Sorters" (conveyors and sorters) og "Pallet & Carton Flow" (rullebakkesystemer). Interroll-løsninger anvendes i ekspres- og posttjenester, i e-handel, i lufthavne, i drikkevare- og fødevareindustrien, i mode- og bilindustrien og mange andre fremstillingsindustrier.Virksomheden bruges af førende mærker som Amazon, Bosch, Coca-Cola, DHL, Nestlé, Procter & Gamble, Siemens, Walmart og Zalando. Interroll har hovedkontor i Schweiz og har et globalt netværk af 34 virksomheder.

Interroll Nordic A/S
Hammerholmen 2 - 6
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20545933
P nummer: 1004373913

Kontaktperson

AOJ
Anders Otte Jørgensen
a.ottejorgensen@interroll.com

Send til en kollega

0.046