23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CHEP gearet til vækst i Danmark

CHEP har i sidste regnskabsår oplevet vækst på cirka 15% i Europa. Udviklingen ligner den udvikling CHEP Danmark har set herhjemme, men i dette regnskabsår er ambitionerne endnu større. CHEP Danmark ønsker næsten trecifret vækst i procent på sin volumen med et fokus på forsyningskæderesiliens over for FMCG- og detailvirksomheder. Lykkedes det, vil virksomheden kunne have en femtedel af markedet.

Succes i et marked præget af flere disruptions og mere grøn omstilling

Pallegiganten – CHEP EMEA – har oplevet knap 15% vækst i forvejen modne markeder i sidste regnskabsår. Væksten er sket til trods for flere disruptions end nogensinde – og med flere krav om grøn omstilling end før.

Fremgangen giver blod på tanden, og herhjemme sætter CHEP Danmark næsen op efter endnu mere. Ambitionen i dette regnskabsår er vækst på et næsten trecifret procenttal. Landechef Torben Lund fortæller:

”Ambitionerne er store, fordi vi oplever stor efterspørgsel på vores løsninger. Det gør vi, fordi virksomheder er begyndt at arbejde mere strategisk med forsyningskæden. De har indset, at den skal have resiliens for at skabe værdi på alle bundlinjer, og at de samtidig bliver nødt til at være klar til at møde en masse nye lovkrav fra fx EU i de kommende år. Til det formål har de brug for den rette partner og rådgiver – og det er os”.

Forsyningskæderesiliens gør alle klar til vækst

En stor del af væksten på volumen i Danmark skal komme fra danske FMCG- og detailvirksomheder, som søger efter logistik-, emballage og værdikædeløsninger, der netop kan sikre dem en holdbar forsyningskæde.

CHEPs cirkulære forretningsprincipper er afgørende i den sammenhæng, mener Torben Lund. Virksomhederne bliver automatisk leveringsdygtige og bæredygtige – hvorfor de kan fokusere på at forbedre driften!

”I kølvandet på Covid-19 og krigen i Ukraine ønsker danske virksomheder mindre opbrud og usikkerhed, mens man stadig tilstræber en mere holdbar og bæredygtig forretning. Det er til vores fordel, fordi vi netop tilbyder forsyningskæderesiliens baseret på cirkulære principper. Så vores massive vækst skal komme – fx hos detail-virksomhederne – fordi de både sikres fortsat grøn omstilling og en stabil forsyningskæde, mens det samtidig tillader dem at koncentrere sig om det, som de allerhelst vil fokusere på: mere vækst”, slutter Torben Lund.

Faktaboks

·         CHEP er en global udbyder af forsyningskædeløsninger i over 60 lande.

·         CHEP EMEA har oplevet vækst på knap 15% y-o-y i seneste regnskabsår 2022-2023[1].

·         CHEP Danmark har en ambition om knap trecifret vækst i procent i indeværende regnskabsår.

[1] Kilde: https://brambles.com/ar2023 

Chep Denmark
Theilgaards Torv 1C
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28497024
P nummer: 1011168732

Kontaktperson

TL

Send til en kollega

0.047