23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NCN Energy Solutions ser dagens lys

N.C. Nielsen lancerer et nyt kompetenceområde med navnet NCN Energy Solutions. Initiativet afspejler en stigende efterspørgsel efter grønne, bæredygtige og omkostningseffektive løsninger, der bedre kan udnytte ressourcerne og optimere maskinparken. NCN Energy Solutions kan levere en samlet energiløsning med rådgivning, beregninger, finansiering og egen produktion af batterier.

N.C. Nielsen kan trække på over 40 års erfaring med el-teknologi, har fremstillet tusindvis af Lithium-ION batterier, ombygget maskiner fra gas til el og leveret energiløsninger til hele maskinflåder med alt, hvad det indebærer af individuelt tilpassede batterier, ladeteknologi og batteriskiftesystemer.

– Vi har samlet alle relevante kompetencer i NCN Energy Solutions. Vi oplever en stor interesse for bæredygtige og besparende energiløsninger. Vi tager et 360 graders perspektiv og går fordomsfrit til værks for at nå frem til en optimal løsning. Desuden kan vi hurtigt komme fra det indledende analysearbejde til en løsning, der fungerer i praksis, udtaler Kasper Høegh Nielsen, leder af NCN Energy Solutions.

FORNYET FOKUS PÅ ENERGI
Energi er i høj grad kommet på dagsordenen i mange virksomheder – ikke mindst på grund af de svingende energipriser. Kravene til energiløsningerne er steget og virksomhederne ønsker både høj oppetid, driftssikkerhed, grøn strøm og økonomiske besparelser.

– Vi glæder os over det stigende fokus på energi. Det stiller krav til os som samarbejdspartnere og vi skal løbende imødekomme efterspørgslen med nye, innovative løsninger. Med NCN Energy Solutions har vi etableret et kompetenceområde for teknologisk udvikling, forskning og sparring om fremtidens energiløsninger – også med eksterne specialister, forklarer Kasper Høegh Nielsen.

TIL ALLE ELDREVNE MASKINER
NCN Energy Solutions udvikler energiløsninger til en bred vifte af maskiner. Det gælder i sagens natur N.C. Nielsens egne mærker som Linde, Terberg og Konecranes. Men løsningerne matcher derudover en lang række andre maskiner som lystbåde, golfvogne, industriskibe og havetraktorer samt vindmøller og nødstrømsanlæg.

Samtidig tapper NCN Energy Solutions ind i tidens tendenser om ansvarligt forbrug af ressourcer og ombygninger. Alle typer maskiner kan bygges om, renoveres og få udskiftet hele drivlinjer fra f.eks. gas til el. Ligeledes tilbyder N.C. Nielsen forskellige OEM-samarbejder, hvor kundernes eksisterende brands, produkter og komponenter kan tilføres yderligere nytteværdi.

– Vi arbejder over en bred front med energiløsninger og tilpasser dem specifikt ud fra parametre som blandt andet batterivalg, finansiering, ladeteknologi, ekstraudstyr eller lagring af energi. Vi har tilmed den fordel at vi udvikler vores egne Lithium-ION batterier og kan teste løsningerne med det samme i vores produktionsafdeling. Det køber vores samarbejdspartnere i høj grad ind på, slutter Kasper Høegh Nielsen fra NCN Energy Solutions.

N.C. Nielsen A/S
Nørregade 66, Balling
7860 Spøttrup
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41118814
P nummer: 1003063792

Kontaktperson

BF
Bjørn Fulgsang
Marketingchef for N.C. Nielsen Group
bf@nc-nielsen.dk

Send til en kollega

0.047