23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom på forkant med din CSRD-rapportering | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Chatlotte Thy, Senior Product Developer & Lead Auditor hos Bureau Veritas, som vil tale om "Kom på forkant med din CSRD-rapportering".

Den 5. januar 2023 trådte EUs Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) i kraft for at modernisere og styrke reglerne om de miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige (ESG) oplysninger, som virksomheder, der opererer i Europa, skal indberette.

De nye regler skal sikre, at investorer og andre interessenter har adgang til nødvendig information for at vurdere virksomhedernes indvirkning på mennesker, miljø, klima og andre bæredygtighedsspørgsmål.

I første omgang omfatter CSRD større virksomheder, men forventningen er, at de vil søge information i deres leverandørkæder, så små og mellemstore virksomheder vil også blive mødt af et krav om afrapportering, hvis de fortsat ønsker at være leverandører til de større virksomheder.

De nye regler træder i kraft i regnskabsåret 2024 og skal afrapporteres første gang i 2025. Derfor er CSRD selvfølgelig også blandt overskrifterne på Bureau Veritas Kick Off 2024 den 4. januar, hvor vi traditionen tro kickstarter det nye år med højaktuelle emner.

Senior Product Developer & Lead Auditor ved Bureau Veritas, Charlotte Thy, giver en introduktion til direktivets nøglebegreber, den praktiske implementering af bæredygtighedsrapportering samt muligheden for at styrke virksomhedens dokumentationen af data.

Er din virksomhed certificeret og har implementeret et ISO-ledelsessystem baseret på Harmonized Structure, kan du også med fordel høre oplægget ved Chefkonsulent ved Dansk Standard (DS), Kasper Hillgaard Mühlbach, samt Lead Auditor og Produktejer på ISO 9001 ved Bureau Veritas, Susanne Lykkeberg.

Kasper og Susanne løfter nemlig sløret for, hvorfor det er en fordel for din virksomhed at have et ISO-ledelsessystem, når du skal implementere de nye processer inden for bæredygtighedsrapportering, så din virksomhed opfylder kravene i CSRD.

Tilmeld dig her…

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.035