23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forebyggende vedligehold i fokus – PM5 gør det nemt

Maskinbranchen i Danmark har altid været i front med innovative løsninger. Et afgørende element i denne innovation er vedligeholdelse af maskiner, bygninger og udstyr. Her spiller PM5, et forebyggende vedligeholdelsesprogram, en central rolle. Vedligeholdelse handler ikke kun om at reparere og opretholde men også om at forebygge og optimere. PM5 tilbyder en analyse af maskinfejl, som kan registreres manuelt eller automatisk, og giver et klar overblik over reservedele. Dette bidrager ikke kun til en stabil drift men også til en sundere bundlinje.

PM5 er ikke blot et program, det er en integreret del af den daglige drift i mere end 100 danske og globale virksomheder. Dens alsidige brug tæller mange forskellige brancher fra sundhedsvæsenet, som Region Syddanmark og hos virksomheder som Danfoss og Kamstrup understreger dens evne til at vedligeholde maskiner, bygninger og udstyr, uagtet branche.

Vedligeholdelse kan ofte virke som en uoverskuelig opgave, men med PM5 bliver processen klar og håndterbar. Virksomheder kan få kurser og rådgivning fra eksperter i Tecsys, for at sikre, at de får mest muligt ud af PM5.

Siden 1992 har PM5 udviklet sig fra at være et lokalt produkt under navnet DVS til et globalt foretrukket system. Det tilbyder en intuitiv, brugervenlig platform, der gør vedligeholdelse til en smidig proces. Denne brugervenlighed er central i PM5's designfilosofi. Maskiner og opgaver vises i en overskuelig træstruktur, og med muligheden for mobiladgang bliver vedligeholdelse ikke blot effektivt men også fleksibelt.

En af de mest iøjnefaldende fordele ved PM5 er dets tilgængelighed og skalerbarhed. Det tilbydes i flere versioner – Lite, Standard og Enterprise – som dækker forskellige behov og størrelser af virksomheder. Med muligheden for både køb og leje, kan virksomheder hurtigt komme i gang med at anvende PM5.

Afslutningsvis, PM5 repræsenterer en afgørende forandring i måden virksomheder håndterer vedligeholdelse. Ved at forene effektivitet, brugervenlighed og skalerbarhed, gør PM5 det muligt for virksomheder at holde trit med teknologiske fremskridt og vedvarende forbedre deres drift. Det er ikke bare et program; det er en investering i virksomhedens fremtid.

Læs mere om PM5

Tecsys A/S
Stationsparken 25
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18195496
P nummer: 1001450996

Kontaktperson

Natalia Tjelum Henriks
Marketing Manager
+45 88335704 DK-marketing@tecsys.com

Send til en kollega

0.094