23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SITRANS FC Coriolis Flowmeter salgsfrigivelse

Vi introducerer nu vores nye udvidede SITRANS FC Coriolis-portefølje. Med denne frigivelse udvider vi funktionerne og mulighederne betydeligt og du finder følgende nye produkter i vores portefølje.

SITRAIN FC1x0
Verdens mindste Coriolis-flowmålere med dobbeltrør til meget nøjagtig måling af de mindste flows. Det dobbelte rørdesign kompenserer for udsving i massefylde, temperatur, tryk og omgivelser. Det giver en ensartet, repeterbar og nøjagtig måling, især med små Coriolis-flowmålere.

SITRAIN FC5x0
Den alsidige Coriolis-flowmåler med stort dynamikområde og markedets laveste trykfald. Denne serie er ideel til en bred vifte af standardanvendelser, herunder i sanitære, kemiske og Pharma installationer. Det er en fleksibel og omkostningseffektiv løsning til meget nøjagtige målinger af flow og massefylde.

SITRANS FC6x0
Coriolis-flowmåleren med en overlegen performance under krævende forhold. Denne måler har en uovertruffen performance i de mest krævende og kritiske installationer og avanceret diagnostisk funktionalitet. Det er den Coriolis-måler med det mest robuste og holdbare design til præcis måling i højtryksinstallationer.

SITRANS FC7x0
Den største nøjagtighed og fleksibel installation ved høje flowhastigheder. Den uovertrufne nøjagtighed i den lave ende af måleområdet sikrer en maksimal fleksibilitet fra udvikling til endelig drift. Denne serie forener lang levetid med lave vedligeholdelsesomkostninger og pålidelig performance.

Du kan læse mere om produkterne, og finde bestillingsnumre her

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085
P nummer: 1002910913

Kontaktperson

MK
Magnus Kryl
Studentermedhjælper
magnus.kryl@siemens.com

Send til en kollega

0.094