23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flyt store møbler problemfrit med Ravendos Fitter's Mate

At flytte tunge skabe behøver ikke længere at være en udfordrende opgave, takket være Ravendos Fitter's Mate. Vognen er nemlig skabt til at gøre flytningen af store møbler til en leg, og med dens justerbare design kan den tilpasses forskellige sokkelhøjder.

Stærk stålramme
Ravendos Fitter's Mate er udstyret med en stærk og holdbar stålramme, der gør den robust og pålidelig under selv de mest krævende opgaver. Nu kan du flytte dine møbler med tillid og lethed, velvidende at Fitter's Mate er bygget til at håndtere belastningen.

Solide massiv hjul 
De massive hjul på Ravendos Fitter's Mate gør transporten let og ubesværet. Bevæg dig problemfrit rundt i rummet, uden at skulle bekymre dig om besværet med at skubbe eller trække tunge møbler. Fitter's Mate er din pålidelige partner til at gøre selv de mest besværlige flytninger til en enkel opgave.

Enkelhed, transportabilitet og opbevaring
Ravendos Fitter's Mate er ikke kun stærk og holdbar, men også utrolig nem at bruge. Den er designet med brugervenlighed i tankerne, hvilket gør hele flytteprocessen mere behagelig. Desuden er den let at transportere og opbevare, hvilket gør den ideel for både den professionelle og den private.

Tilpas din oplevelse med ekstraudstyr
Gør din flytteoplevelse endnu mere alsidig ved at tilføje ekstraudstyr som Lift & Go Skinne, Slide & Go Skinne og Load & Go Platform. Disse tilføjelser udvider funktionaliteten og gør det endnu lettere at håndtere forskellige typer møbler og opgaver.

Find Ravendos Fitter's Mate i dit lokale byggemarked
Vil du også flytte store emner ubesværet? Ravendos Fitter's Mate er tilgængelig i dit lokale byggemarked.

Ravendo A/S
Klokkestøbervej 3-5
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29604045
P nummer: 1003172038

Kontaktperson

RA

Send til en kollega

0.031