23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikkerhedsløsning mod overlast på gaffeltrucks

Med RAVAS SafeCheck får man veje- og overlastalarm i samme produkt.

RAVAS mobile vejesystemer gør logistikken i og omkring dine lagre hurtigere og mere effektiv. Dette skal naturligvis også ske på den mest sikre måde. Det har RAVAS også en løsning på, nemlig RAVAS SafeCheck - et effektivt og økonomisk overkommeligt sikkerhedssystem med indbygget vejeindikator. 

Gaffeltrucks er uundværlige indenfor logistik, fordi de kan håndtere og transportere mange tunge varer på kort tid. Det er netop i dette miljø, at det er vigtigt at sikre dine medarbejderes sikkerhed. Det kan vi gøre med RAVAS SafeCheck. Den udløser et alarmsignal, hvis belastningen på gaflerne overstiger en fastsat grænseværdi. Dette forhindrer ulykker, personskader eller skader fra en vippet gaffeltruck eller en ødelagt gaffel. Kort sagt: denne løsning hjælper gaffeltruckføreren med at undgå farlig overbelastning under alle forhold. Og forbedrer firmaets generelle sikkerhed.

RAVAS SafeCheck er velegnet til alle mærker af gaffeltrucks. Det er et nemt og overkommeligt system, der er meget efterspurgt. Det kan monteres på både nye og eksisterende gaffeltrucks. Så snart trucken starter, tændes SafeCheck. Systemet fungerer også sammen med stablere og reachtrucks.

Kontakt os endelig i HSØ ApS, hvis du er interesseret i SafeCheck, så finder vi den helt rigtige løsning. Skriv til os på: hsoe@hsoe.eu eller ring på 26 28 40 33.

HSØ ApS
Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37457604
P nummer: 1021163224

Kontaktperson

Henrik Sørensen
Direktør
+45 26284033 henrik@hsoe.eu

Send til en kollega

0.047