23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch er en af de bedste arbejdsgivere

Busch Vacuum Solutions er blevet anerkendt som en af Tysklands bedste arbejdsgivere ifølge en undersøgelse fra "DIE WELT" og "ServiceValue". Virksomheden, der lægger vægt på flade hierarkier og kreativ frihed, opnåede "meget høj arbejdsgiverattraktivitet" baseret på over 700.000 evalueringer. Med mere end 3.800 ansatte i 45 lande er Busch en af verdens største producenter af vakuumpumper, blæserer, kompressorer og systemer.

Busch Vacuum Solutions er en af de bedste arbejdsgivere i Tyskland. Dette er resultatet af en nylig undersøgelse udgivet af den anerkendte tyske avis "DIE WELT" og markedsundersøgelsesinstituttet "ServiceValue".

"Det, jeg særligt godt kan lide ved Busch, er de flade hierarkier i vores familieejede virksomhed. De giver alle medarbejdere stor kreativ frihed til at realisere deres visioner – selv vores elever. Kontakt med kollegaer fra hele verden er en del af den daglige forretning og er meget berigende," siger Milena Hesse, Head of Human Resources hos Busch Vacuum Solutions i Tyskland.

Den landsdækkende undersøgelse er baseret på ca. 729.000 evalueringer af 3.906 selskaber inden for handel, industri og service. Respondenterne vurderede "hvilke virksomheder er mærkbart autentiske som arbejdsgivere og har en høj grad af troværdighed blandt befolkningen."

De adspurgte personers meninger blev brugt til at beregne en gennemsnitlig score for hver virksomhed. Busch opnåede den højst mulige udmærkelse af "meget høj arbejdsgiverattraktivitet". Mindre end en femtedel af de 1.768 ansete industrivirksomheder opnåede denne vurdering. 

Busch Vacuum Solutions er en af verdens største producenter af vakuumpumper, blæserer, kompressorer og systemer. Familievirksomheden i Schwarzwald har mere end 3.800 ansatte. I 45 lande tilbyder Busch spændende og mangfoldige jobmuligheder i et nyskabende miljø.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.047