23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Frivillige kræfter får bygget nyt idræts- og kulturcenter

I december 2021 kunne BASE Erhverv med stolthed aflevere Harlev Idræts- & Kulturcenter til den stærke gruppe af engagerede frivillige, der var bygherre på sagen.

1.709 m2 multihal, multisal, fitnesscenter, og café blev etableret i sammenhæng med Næshøjskolen, en eksisterende sportshal samt svømmehal. Udvidelsen var i mange år et stort ønske for foreningen Harlev Idrætsklub, som i dag er brugeren af samtlige faciliteter i Harlev Idræts- & Kulturcenter. Hele idéen til byggeriet startede allerede i 2013, men i 2019 blev en arbejdsgruppe af frivillige lægmænd, en arkitekt og en ingeniør sammensat, og projektet kunne tage sin spæde start, hvor BASE Erhverv var heldige at vinde udbuddet.

Stærke, professionelle kræfter letter arbejdet

Jacob Damgaard, der er næstformand for Harlev Idræts- & Kulturcenter, beskriver, hvordan samarbejdet med BASE Erhverv var en generelt god oplevelse. Han lægger blandt andet vægt på, hvordan det som lægmand og bygherre var utroligt rart med professionel sparring:

”Fra dag et var BASE Erhverv enormt professionelle. Da hele projektet var båret på frivillig basis, har vi ikke altid haft pengene på forkant til ønskede tilvalg, så økonomien har hele tiden været en faktor, vi har været nødsaget til at forholde os til. Det har BASE haft forståelse for ved at give os tid til at træffe de rigtige beslutninger og komme med konstruktive forslag til fornuftige løsninger,” udtaler Næstformand for Harlev Idræts- & Kulturcenter, Jacob Damgaard.

Fakta om projektet

  • Bygget af BASE Erhverv i totalentreprise
  • Byggeriet udgør 1.709 m2 og består af multihal, fitnesscenter, café og multisal
  • Byggeriet blev afleveret i december 2021, 
  • Byggeriet er på rådgiver siden opført i samarbejde med Ginneruparkitekter A/S og RØNSLEV Rådgivende ingeniører ApS

 

Læs hele bygherreudtalelsen her.

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Kontaktperson

Helena Rahbek
Koordinator
+45 61704394 hr@baseerhverv.dk

Send til en kollega

0.047