23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny montør hos DAN-doors brænder for det gode håndværk

Søren Christoffersen er ny montør hos DAN-doors og indgår i Team Øst med virke på Sjælland.

Det er ikke uden en vis stolthed, at vi kan dele, at Søren Christoffersen er blevet vores nye kollega.

Søren kommer til DAN-doors med en bred erfaring fra mange forskellige brancher, og vi har glædet os til at tage imod ham og præsentere ham for vores kunder. 

Man kan (næsten) sige, at Søren har arbejdet med alt mellem himmel og jord. Han har arbejdet både på land, til vands og i luften, og når han fremover skal montere og servicere DAN-doors' dørløsninger hos vores kunder øst for Storebælt, bliver det med afsæt i mange års erfaring med montage- og serviceopgaver.  

Sørens uddannelsesmæssige baggrund som smed og maskinist har ført ham vidt omkring, og gennem årene har han serviceret alt fra cykler, til skibe og kraner:

Han har blandt andet drevet en cykelforretning med salg og reparation af cykler, elcykler, motorcykler, scootere osv. Han har også arbejdet som freelancespecialist på shutdown-projekter ved blandt andet Novo og Statoil, han har arbejdet med montage af kransystemer og været maskinmester på et tankskib. Han har også haft sin egen smedevirksomhed, og når han nu kommer rundt som montør ved DAN-doors, er det derfor med et sjældent teknisk overskud og en unik viden om mekanik og teknik.

Vi er stolte af at have fået Søren med på vores team, og vores kunder på Sjælland kan se frem til at få besøg af en dygtig montør med et højt serviceniveau og et særegent talent for at få ting til at fungere.

Vi håber, at I vil tage godt imod ham, når I møder ham på jeres vej.

-----------------------------------------------------------------------------------

Skal I bruge et godt råd eller et tilbud?

Kontakt os på 87 93 87 00 eller på mail: dd@dan-doors.dk

Læs mere om vores løsninger og værdier på vores hjemmeside
Følg os på LinkedIn

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.062