23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan består du beredskabsstyrelsens sikkerhedsrådgivereksamen 2024

Er du nysgerrig på, hvordan du består beredskabsstyrelsens sikkerhedsrådgivereksamen 2024, så skal du læse med her.

Udløber
23. december 2024

Beredskabsstyrelsens sikkerhedsrådgivereksamen 2024

Beredskabsstyrelsen har frigivet datoer for henholdsvis grundlæggende samt repetitions- og udvidelseseksamen for Sikkerhedsrådgivere i 2024.

Den grundlæggende eksamen afholdes på følgende datoer:
Torsdag den 25. april 2024
Torsdag den 28. november 2024

Repetitions- og udvidelseseksamen afholdes på følgende datoer:
Torsdag den 7. marts 2024
Tirsdag den 8. oktober 2024

Derfor har vi selvfølgelig fastlagt forberedende grundlæggende- og fornyelseskurser med tilsvarende datoer, så du kan blive klar til den lovpligtige eksamen. Vær opmærksom på, at du selv skal tilmelde dig sikkerhedsrådgivereksamen ved Beredskabsstyrelsen.

Tilmeld dig sikkerhedsrådgivereksamen...

Er du uddannet sikkerhedsrådgiver, og skal du til den lovpligtige repetitions- og udvidelseseksamen for at få opdateret dit sikkerhedsrådgiverbevis?

Så skal du være opmærksom på, at der er sket flere ændringer i ADR- og RID-konventionen i løbet af de 5 år, hvor dit sikkerhedsrådgiverbevis har været gyldigt, hvorfor vi anbefaler, at du bliver opdateret på alle ændringerne i konventionen for at sikre, at du består din eksamen.

Derfor tilbyder vores sikkerhedsrådgivere at gennemgå ADR- og/eller RID-konventionen for dig, opfriske struktur og indhold samt præsentere dig for eksamensopgaver, så du er klar til at bestå din repetitions- og udvidelseseksamen.

Bestå repetitions- og udvidelseseksamen..

Er du ny sikkerhedsrådgiver, og skal du til den grundlæggende sikkerhedsrådgivereksamen for at opnå dit sikkerhedsrådgiverbevis?

Er du ny sikkerhedsrådgiver, eller nåede du ikke at forny dit sikkerhedsrådgiverbevis inden for 5 år, skal du til den grundlæggende sikkerhedsrådgivereksamen, og det kræver - med Beredskabsstyrelsens egne ord - et indgående kendskab til transport af farligt gods.

Derfor tilbyder vores sikkerhedsrådgivere at lære dig, hvordan du bruger ADR- og/eller RID-konventionen som opslagsværk, og hvordan du vælger de relevante regler i konventionen. Du bliver også klogere på eksamensbestemmelser, eksamensstruktur og opgaveløsninger.

Bestå den grundlæggende eksamen...

Webinar: Farligt Gods Sikkerhedsrådgiver

- Torsdag den 18. januar 2024 kl. 13:15-14:45

Skal din virksomhed have en sikkerhedsrådgiver? Hvem kan udføre denne rolle? Hvilke undtagelser findes der? Hvad er fordelene og ulemperne ved interne og eksterne sikkerhedsrådgivere? Og hvordan kan en sikkerhedsrådgiver tilføre værdi til din virksomhed?

Vi får mange spørgsmål om begrebet "sikkerhedsrådgiver". Derfor inviterer vores to Sikkerhedsrådgivere, Camilla Jeannett Dahl og Jan Henriksen, til et dialogbaseret webinar, hvor du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du må have angående sikkerhedsrådgivere.

Tilmeld webinar...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047