23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimering af Ledelsespotentiale med TVM Executive Skills Assessment

Assessment, i bred forstand, er den formelle proces, der finder sted i forbindelse med etableringen af ansættelsesforhold, statussamtaler eller organisatoriske overvejelser. Det omfatter evalueringen af enkeltpersoners faglige og personlige kompetencer i forhold til specifikke job, roller eller mål. Mens dette ofte ikke er udtrykt eksplicit i mange situationer, spiller det en afgørende rolle i at sikre den rette match mellem mennesker og positioner.

Hos TVM Executive Skills har vi udviklet vores eget unikke perspektiv på assessment gennem TVM Assessment. Dette er ikke bare en bedømmelse; det er en dybdegående, veldokumenteret analyse af enkeltpersoner i relation til aktuelle forretningsmæssige forhold. TVM Assessment går ud over blot faglige evner og dækker personlighed, adfærd, holdninger og værdier.

Hvorfor evaluere virksomhedens ledere og nøglepersoner med TVM Assessment?
TVM Assessment anvendes strategisk ved afgørende punkter, såsom sammenlægninger, aggressive udvidelser, tiltrækning af nye stakeholders, usikkerhed om ledelsesberedskab og behovet for en neutral vurdering til væsentlige beslutninger. Det kan også implementeres løbende for karriereplanlægning og succession management.

For bestyrelser, venturevirksomheder og investorer er det afgørende at have en klar forståelse af virksomhedens ledelseskapacitet, både nu og i fremtiden. TVM Assessment leverer det ønskede objektive beslutningsgrundlag, især når traditionelle ansættelsesprocesser kan være udfordrende.

TVM Assessment i praksis: En dybdegående kortlægning
TVM Assessment udfører en professionel og personlig kortlægning af ledelsesmæssige ressourcer. Dette hjælper med at analysere det ledelsesmæssige udgangspunkt i relation til aktuelle forhold og strategiske udviklingsscenarier. Evalueringen omfatter adfærd, faglige styrker, holdninger og værdier, og det sker både individuelt og på gruppeniveau.

Processen starter med en grundig konsulentinterview, efterfulgt af et omfattende testprogram, der dækker behov, adfærdsmønstre, karaktertræk og intellektuel kapacitet. Resultaterne præsenteres i en detaljeret testrapport, der ikke kun beskriver kvalifikationer og potentiale, men også vurderer personens samspil i organisationen.

Skab et solidt grundlag med TVM Assessment
At træffe velinformerede beslutninger om ledelseskapacitet er afgørende for enhver virksomheds succes. Med TVM Assessment får virksomheder et robust og objektivt værktøj til at evaluere og optimere deres ledelsespotentiale. Kontakt TVM Executive Skills for yderligere information om, hvordan TVM Assessment kan styrke din virksomheds fremtidige succes.

 

TVM Executive Skills ApS
Tvingsbakken 13
3200 Helsinge
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25671686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047