23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5 gode grunde til at tage en lederuddannelse

Ingen er født til at være leder. Det er et fag, der skal læres og udvikles, så du står stærkt til at kunne navigere i rollen og omgivelser, der konstant er i forandring, og så du samtidig trives i rollen som leder. Én af de bedste måder at gøre dette på er gennem efteruddannelse. Vi har derfor samlet fem råd til, hvorfor du skal tage en lederuddannelse.

Du udvikler dine kompetencer

Med en lederuddannelse bliver du klædt bedst muligt på til at kunne blive en god leder. Du opnår kompetencer inden for bl.a. kommunikation, forandringsledelse og ledelse af teams. Kompetencer, som er grundlæggende for din karriere som leder.

Du får bedre karrieremuligheder

Mange vælger at tage en lederuddannelse, fordi det kan åbne op for bedre karrieremuligheder. Måske føler du dig fastlåst i dit nuværende job og ønsker at klatre op af karrierestigen. I erhvervslivet er der stor konkurrence om de attraktive stillinger. Her kan en lederuddannelse være springbrættet til at opnå den lederstilling, du stræber efter.

Du får et større netværk

Når du starter på en lederuddannelse, møder du andre med lignende ambitioner og erfaringer, men fra vidt forskellige brancher. En lederuddannelse er derfor en perfekt mulighed for at netværke og få indsigt i andres udfordringer, ansvar og erfaringer.

Du bliver klogere

Hvis du har været væk fra skolebænken i et stykke tid, kan det faktisk være en befrielse at tage en lederuddannelse. Her er formål og udbytte udelukkende, at du skal lære for at blive en bedre leder. Det kan derfor også bidrage til din personlige udvikling, når du gennem hvert modul lærer noget nyt. Ikke kun om at være leder, men også om dig selv som person.

Du får lettere ved at opnå dine ambitioner

Uanset om du har et mål om at blive en dygtig leder eller at forbedre din ledelsesstil, kan en lederuddannelse opfylde disse ønsker.

 

Om DI’s lederuddannelse

DI’s lederuddannelse er en grundlæggende uddannelse i ledelse, hvor du øger din indsigt i lederrollen. Det er en praksisorienteret uddannelse, hvor en betydelig del af uddannelsen er dedikeret til træning og anvendelse af ledelsesværktøjer. I Dansk Industri er vi nemlig overbeviste om, at effektiv ledelse ikke kun kommer af at læse en masse bøger, men også fra at anvende teorien i praksis.

Vi tilrettelægger desuden uddannelsen ud fra, at vi ved, at du har en travl hverdag, hvor du skal kunne håndtere forandringer og transfer.
 
 
Det er en kompetencegivende uddannelse, hvor du får:

  • Praktisk erfaring
  • Relevant og aktuelt indhold
  • Personlig udvikling
  • Et netværk, der rækker ind i fremtiden

Læs mere og tilmeld dig her: DI’s lederuddannelse

 

Hvad siger tidligere deltagere?

”Jeg deltog på DI’s lederuddannelse, fordi jeg gerne ville have en bedre forståelse af mig selv som leder. Jeg har været leder i mange år i den samme virksomhed, hvor jeg har gjort tingene på samme måde, og jeg tror, at det er vigtigt at forny sig engang imellem.” – Frank Jürgensen, deltager på DI’s lederuddannelse.
 

"Det første, der falder mig ind, når jeg skal beskrive det bedste ved uddannelsen, er muligheden for at møde så mange andre ledere med vidt forskellige baggrunde og ikke mindst helt forskellige medarbejdere. Det er enormt inspirerende at udveksle erfaringer og dele udfordringer på tværs af brancher - og hvis vi et øjeblik glemmer vores forskellige baggrunde, så er det jo i bund og grund mange af de samme arbejdsopgaver og udfordringer, vi står med." Sofie Østerby, deltager på DI's lederuddannelse.
 

"DI’s lederuddannelse hjælper mig allerede, selvom jeg ikke har færdiggjort uddannelsen endnu. Jeg har bl.a. lært, hvordan jeg skal prioritere mine opgaver – hvad skal jeg selv løse, og hvad skal jeg uddelegere. Jeg har desuden lært, hvordan jeg håndterer den svære samtale, jeg har lært om ledelsesret og ledelsespligt, og så har jeg fået et godt netværk, som jeg også kan trække på efter uddannelsen." - John Laursen, deltager på DI's lederuddannelse.

Modtag nyheder om kurser, uddannelser og netværk inden for ledelse direkte i din indbakke

Læs også artiklen: Hvad kendetegner god ledelse

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

ABL
Anne Birgitte Lindholm
anbl@di.dk

Send til en kollega

0.047