23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar: Alt du skal vide om EDIFACT

Bliv helt skarp på EDIFACT

EDIFACT er en af de mest populære EDI-standarder i Europa, og det er sandsynligt, at du vil støde på EDIFACT, når du udveksler med dine samhandelspartnere.

En vigtig del af EDI-processen er at foretage denne mapning eller at oversætte data fra dit interne systemformat til det standardiserede EDIFACT-format og omvendt. Dermed hjælper vi med at konvertere de dataelementer, felter og strukturer, der kommer fra dit fx ERP-system til at stemme overens med eksempelvis EDIFACT-standarderne.

Hos TrueCommerce laver vi en integration mellem dit ERP-system og vores EDI-platform. Denne integration kan enten ske gennem vores adapter eller være filbaseret. Læs mere om vores EDI-integration til ERP her. Dermed automatiseres processen for at udveksle forretningsdokumenter som ordrer, fakturaer, leveringsnoter osv. mellem dig og dine samhandelspartnere ved hjælp af EDIFACT-standarderne.

På vores hjemmeside kan du læse mere om:

  • Hvad EDIFACT er
  • De forskellige EDIFACT-transaktionskoder
  • EANCOM
  • Og få en oversigt over EDIFACT vs. ANSI X12

Læs mere om EDIFACT her.

WEBINAR

For at hjælpe dig med at navigere i EDIFACT-standarden og forstå, hvordan den anvendes til EDI, afholder vi et webinar, der dækker alt, hvad du har brug for at vide.

Webinaret bliver afholdt tirsdag d. 5. marts klokken 11.00-11.30.

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Send til en kollega

0.032