23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Deltag i Tecsys' årlige event: Hardware & Brunch

I en verden, hvor teknologi konstant udvikler sig, er det afgørende for fagfolk inden for supply chain og logistik at holde sig opdateret. Tecsys inviterer dig til vores årlige event, "Hardware & Brunch," en formiddag dedikeret til de seneste fremskridt inden for branchen. Dette er din chance for at blive opdateret på den nyeste teknologi og møde branchens førende aktører.

Hvor og Hvornår?

Besøg Tecsys i Glostrup, Stationsparken 25, den 20. marts kl. 10:00-13:00 for en indholdsrig formiddag, hvor du vil få indsigt i det seneste år inden for teknologisk udvikling fra nogle af de største navne i branchen, herunder SOTI, Unitech, Honeywell og Datalogic.

Hvad kan du forvente?

Eventet starter kl. 9:45, hvor du kan nyde kaffe og brunch, mens du netværker med branchekolleger. Fra kl. 10:30 til 11:30 vil der være præsentationer fra vores gæster, hvor du kan høre om deres seneste innovationer og teknologiske gennembrud. Dette er din mulighed for at få førstehåndsindsigt i de nye produkter, der lanceres i 2024, og de teknologiske fremskridt, der former fremtiden for supply chain og logistik.

Efter præsentationerne vil du fra kl. 11:30 til 13:00 have mulighed for at opleve hardwaren på tæt hold og engagere dig direkte med udstillerne. Det er en unik chance for at stille spørgsmål, få praktisk erfaring med de nyeste produkter og løsninger og udvide dit netværk inden for industrien.

Hvorfor deltage?

Dette event er skræddersyet til fagfolk, der anvender håndterminaler, scannere og printere, og ønsker at holde sig ajour med den seneste teknologi og innovationer inden for produkter til supply chain og logistik. Det er en fremragende mulighed for at samle værdifuld indsigt, som du kan anvende i din egen virksomhed eller karriere. Uanset om du er interesseret i de nyeste trends, søger at udvide dit professionelle netværk, eller ønsker at se, hvad fremtiden bringer for branchen, så er Hardware & Brunch det ideelle event for dig.

 

Tilmeld dig nu og sikr dig en plads til Tecsys' Hardware & Brunch – vi glæder os til at byde dig velkommen til en formiddag fyldt med indsigt, innovation og inspiration!

Tilmelding: tecsys.dk/hardware-brunch

Tecsys A/S
Stationsparken 25
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18195496
P nummer: 1001450996

Kontaktperson

Natalia Tjelum Henriks
Marketing Manager
+45 88335704 DK-marketing@tecsys.com

Send til en kollega

0.046