23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Norske Kolly får styr på logistikken med 12 højisolerede High Speed porte fra danske DAN-doors

Logistikvirksomheden Kolly har specialiseret sig i distribution af varer til dagligvarehandlen, herunder Rema 1000, UnoX og 7-eleven. Den norske entreprenør Svalinn, som er specialist i at bygge kølerum til madindustrien, fik opgaven med at bygge et nyt frostrum og valgte porte fra DAN-doors til det travle logistikcenter.

Logistikcentret i Morobro er omdrejningspunktet for Kollys distribution, og Svalinn har udstyret det nye frostrum med DAN-doors’ højisolerede High Speed porte, som er udviklet specifikt til frostrum med meget trafik.  

Portene har et patenteret lamelsystem, som sikrer, at de kan modstå temperaturer helt ned til minus 30° Celcius uden at fryse til. For Kolly betyder det, at de med blot en enkelt port per åbning kan skabe et smidigt work flow med høj effektivitet i deres travle logistikhal - og på samme tid minimere det dyre kuldetab. Netop denne feature er unik, da DAN-doors som den eneste dørproducent i verden producerer High Speed porte med 100 mm tykke isolerede lameller. 

Med portene fra DAN-doors har Kolly fået en løsning, som: 

  • Sikrer høj effektivitet i deres lagerhal 
  • Minimerer energiudgifterne
  • Minimerer udgifterne til service, reparationer og vedligehold
  • Reducerer investeringsudgifterne fra to til én port per åbning.

De fire meter høje porte har en åbnehastighed på blot 2,5 sekunder. I et stort frostlager med minus 25° C har hver eneste åbning stor betydning for energiforbruget, da den kolde luft strømmer ud, og kompressoren skal arbejde på højtryk for hurtigt at genoprette den tabte kulde. Den lynhurtige åbne- og lukkehastighed hjælper til at minimere den tid, hvor portene er åbne, hvilket har en direkte effekt på driftsudgifterne. Samtidig beskytter portene mod kuldetab, når portene er lukkede, da det unikke lamelsystem ikke kan optage fugt og har en meget lav U-værdi på 0,037 W/m 2 x k. 

Portsystemet er ekstremt robust og kan modstå påkørsler eller andre uheld uden at skulle tages ud af drift. For Kolly er det attraktivt, at de ikke vil opleve nedetid, fordi en port ikke virker, eller vil skulle påregne udgifter til reparationer og service.

Til logistikcentret i Morobro er der valgt grå porte, som matcher bygningen, og alle 12 porte er udstyret med automatisk betjening, som gør det muligt for Kolly at sikre smidighed og effektivitet uden at gå på kompromis med sikkerheden for deres ansatte.

DAN-doors har tidligere leveret de patenterede højisolerede High Speed porte til flere andre af de største logistikvirksomheder i verden, herunder DSV og Nagel-Group.

Læs mere her:

Om DAN-doors
Om High Speed port AVR1001F
Om Kolly
Om Svalinn

Kontakt DAN-doors:

Tlf: 87 93 87 00
Mail: dd@dan-doors.dk

 

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.032