23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Toyota Material Handling Europe følger EU's ESRS forud for sin tid i ny bæredygtighedsrapport

I seneste bæredygtighedsrapport følger Toyota Material Handling Europe allerede de nye Europæiske Standarder for Bæredygtighedsrapportering (ESRS), selvom kravet endnu ikke er obligatorisk. Med denne tilpasning, hæver virksomheden standarderne ved at omfavne forandring.

For sin sjette bæredygtighedsrapport har Toyota Material Handling Europe afstemt sin rapporteringsproces med ESRS langt forud for tiden. Denne tilgang giver virksomheden mulighed for tidligt at identificere forbedringsmuligheder i sin kommunikation om bæredygtighed, offentliggøre aktuelt tilgængelig information og forberede sig på de nye standarder, som træder i kraft i 2026. Som en nøglekomponent i EU's direktiv om virksomheders bæredygtighedsrapportering (CSRD), er ESRS-framework et kommende sæt af EU's overensstemmelses- og oplysningskrav for store virksomheder.

"Vi er forpligtede til at være transparente overfor vores interessenter om de udfordringer, vi står overfor i at blive en mere bæredygtig virksomhed. Vi sigter mod at være offentlige ansvarlige for vores forpligtelser i forhold til fremskridt gennem vores bæredygtighedsrapportering," siger Ernesto Domínguez, præsident og CEO hos Toyota Material Handling Europe.

I over et årti har Toyota Material Handling Europe været en pioner inden for bæredygtighed i branchen for materialehåndtering. Ved at afstemme strukturen af sin Bæredygtighedsrapport for 2023 med ESRS forud for EU's krav, der gradvist indfases - og ved at sætte nye mål knyttet til hver af standarderne - udfordrer virksomheden sig selv til at fortsætte med at gå forrest, skærpe sit fokus ikke kun på egne operationer, men også på relationer med leverandører, underentreprenører, kunder og andre interessenter.

Andre højdepunkter i rapporten inkluderer virksomhedens indsendelse af emissionsmål til Science Based Targets-initiativet (SBTi), et nyt DE&I-engagement for at skabe en inkluderende arbejdsplads, samt oprettelsen af en ESG-komité for at forbedre virksomhedens bæredygtighedsstrategi og ESG-beslutningstagning.

"Hver bæredygtighedsudfordring er i sin natur tværfunktionel. Derfor gør det at samle et team af direktører fra hver forretningsfunktion os i stand til at tackle en bred vifte af bæredygtighedsudfordringer, såsom klimaændringer, diversitet og sundhed & sikkerhed. ESG-komiteen vil gøre os i stand til at støtte vores ledelse og få momentum i overgangen til en mere bæredygtig forretning," siger Tom Schalenbourg, direktør for bæredygtig udvikling hos Toyota Material Handling Europe.

Du kan få adgang til Toyota Material Handling Europes Bæredygtighedsrapport for 2023 her.

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014
P nummer: 1003149775

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031