23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Technicon A/S og Toyota Material Handling Danmark A/S indgår samarbejde

Ved at forene hver deres styrker i et tæt samarbejde, kommer de to virksomheder til at kunne tilbyde danske industrikunder endnu flere brugertilpassede, skalérbare og visionære løsninger inden for materialehåndtering.

Ved at bringe Toyota Material Handling Danmarks ekspertise i effektive, pålidelige materialehåndteringsløsninger sammen med Technicons avancerede teknologier og know-how inden for automation, robotteknologi og procesoptimering, bliver det muligt for danske industrivirksomheder at opleve en helt ny grad af strømlinet effektivitet og produktivitet. Gennem tilpassede løsninger, der er skræddersyet nøjagtigt til at imødekomme kundernes specifikke behov, vil driften ikke blot optimeres, men det vil stille kunderne stærkere i en stadig mere kompleks og konkurrencepræget verden.

- Som markedsledende aktør inden for materialehåndtering og logistikløsninger, var det oplagt for os hos at indgå partnerskab 
med Technicon, der er kendt for at være en førende leverandør af unikke, skalérbare automationsløsninger. Med samarbejdet får vi en unik mulighed for at tilbyde danske industrivirksomheder en endnu stærkere portefølje af materialehåndterings- og automationsløsninger, udtaler Troels Christensen,  Administrerende Direktør hos Toyota Material Handling Danmark.

Toyota Material Handling er førende leverandør af materialehåndteringsudstyr i Danmark og globalt. De har  etableret sig som en pålidelig partner for en bred vifte af industrier og virksomheder, hvor de fremstiller, forhandler og servicerer lager- og gaffeltruck. Derudover har de specialiseret sig i reolløsninger, samt automatiserede lager- og logistikløsninger.

- Vores ambition er at levere kvalitet i alt hvad vi gør. Med fokus på innovative løsninger kombineret med gode kundeoplevelser, ser vi frem til at styrke vores position yderligere via samarbejdet med Technicon, fortsætter Troels Christensen.

Technicon specialiserer sig netop i automation, robotteknologi, procesoptimering og softwareløsninger og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til specifikke industrielle krav. Med en stærk forpligtelse til at styrke kunder inden for forskellige sektorer, herunder farmaceutiske virksomheder, fødevareindustrien, produktionsvirksomheder og mere, fokuserer Technicon på at forbedre produktivitet, effektivitet, arbejdsmiljø og konkurrenceevne gennem innovative tilgange.

- Hos Technicon arbejder vi dedikeret på at være den foretrukne partner for virksomheder, der ønsker at modernisere og optimere deres drift, udtaler Casper Hansen, CEO hos Technicon. 
- Vores ekspertise og erfaring inden for teknologi og industrielle processer gør os til en stærk leverandør af skræddersyede løsninger, der sikrer vores kunders succes og vækst. Det samme kan man sige om Toyota Material Handling Danmark, og derfor er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at vores samarbejde vil bidrage til yderligere vækst og innovation hos endnu flere danske industrikunder.

For spørgsmål:
Casper Hansen, CEO Technicon A/S
Tlf. 29 91 37 91, e-mail CHA@technicon.dk

Troels Christensen, Adm. Direktør Toyota Material Handling Danmark A/S
Tlf. 21 68 97 83, e-mail Troels.Christensen@dk.toyota-industries.eu

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014
P nummer: 1003149775

Send til en kollega

0.031