23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Masser af vakuumløftere og færre arbejdsskader hos RPC Superfos i Randers

Kundecase: Hos RPC Superfos i Randers har de installeret flere vakuumløftere fra TAWI, som er med til at gøre hverdagen meget lettere for medarbejderne. Hos virksomheden er der installeret over 50 vakuumløftere i deres produktion.

Rutineprægede løft i døgndrift

Hos RPC Superfos i Randers produceres og pakkes der emballage i stakkevis alle døgnets 24 timer. Som en del af de daglige arbejdsopgaver putter pakkeassistenterne emballage i papkasser, og løfter dem videre over på paller. Det kan blive til rigtig mange løft på en arbejdsvagt for den enkelte medarbejder. En del af de løft der foretages, er over skulderhøjde, og der stables papkasser op til 2,60 meter i højden. 

Medarbejdernes sundhed er i fokus

Når man snuser rundt i produktionen hos RPC Superfos, får man hurtig en fornemmelse af, at man befinder sig i en virksomhed, der gør en aktiv indsats for at passe godt på de ansatte. Den primære årsag til, at beslutningen om at investere i løfteudstyr blev taget, er også af en ergonomisk karakter. Med vakuumløftere kan pakkemedarbejderne med lethed flytte papkasser fra a til b, uden risiko for de skader, som manuelle- og rutineprægede løft ellers ofte kan forudsagde.  

Pakkeassistent Susan Betzer er arbejdsmiljørepræsentant på stedet og årsagen til at mange af de vakuumløftere, der står i produktionen i dag, er blevet anskaffet. ”Jeg vil meget nødigt undvære vores vakuumløftere – uden dem ville vi ikke kunne holde til arbejdet i længden”, siger Susan, der også kan fortælle at alle nye medarbejdere bliver oplært i at bruge vakuumløfterne, når de begynder hos virksomheden for at sikre god ergonomi. 

Effektiviteten er i top 

Henning Frederiksen, der er Project Manager hos RPC Superfos, forklarer at investeringen i løftemaskiner har påvirket medarbejderne og effektiviteten i en positiv retning. ”Med løfteudstyret har vi færre arbejdsskader blandt medarbejderne, og det er med til at forbedre vores effektivitet”. Der ses også en forbedring af effektiviteten på kort sigt, da medarbejderne er glade og tilfredse med, at der er fundet en løsning, der tager højde for deres helbred. 

Medarbejderinvolvering er en vigtig faktor

Hos TAWI er vi altid meget opmærksomme på de medarbejdere som skal bruge løfteudstyret. Det er en vigtig del i hele processen at medtage de forskellige udfordringer medarbejderne har og ud fra disse skræddersyes den endelige løsning. Derudover bruger vores egne installatører også gerne tid på at vise og introducere brugerne, så det på den måde sikres at udstyret anvendes korrekt fra start.

Kontakt os for et besøg – vi står klar til at hjælpe hos jer. 

Tawi Danmark A/S
Bakketoften 2
8541 Skødstrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15369795
P nummer: 1000911468

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048