23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch er endnu engang World Market Leader i 2024

Busch Vacuum Solutions er udnævnt til verdens førende i 2024 af WirtschaftsWoche og St. Gallen for teknologi inden for vakuumpumper. Firmaet opfylder strenge krav til omsætning og global tilstedeværelse i over 45 lande.

Global anerkendelse
Det berømte tyske erhvervsmagasin WirtschaftsWoche anerkendte Busch Vacuum Solutions som verdens førende på markedet i 2024. 

I samarbejde med universitetet i St. Gallen uddeler WirtschaftsWoche hvert år World Market Leader Prisen til virksomheder, der inspirerer inden for deres branche med banebrydende teknologier, innovative produkter og services. Busch Vacuum Solutions blev endnu engang æret med titlen som førende på verdensmarkedet for sin stærke position som producent af vakuumpumper og systemer til fødevareindustrien.

Strenge udvælgelseskriterier
En streng udvælgelsesproces udviklet af universitetet i St. Gallen danner grundlaget for tildelingen af de eftertragtede pladser i topvirksomhedsrangeringen. Virksomheders årlige omsætning skal være på mindst 50 millioner euro, og halvdelen heraf skal være genereret i udlandet og på mindst tre kontinenter. 

Den internationale Busch-gruppe, som Pfeiffer Vacuum AG også er en del af, beskæftiger ca. 8.000 medarbejdere i 110 datterselskaber i 45 lande verden over og opfylder dermed de strenge udvælgelseskriterier for at være førende på verdensmarkedet.

Innovation og produktudvikling
Vakuumpumpevirksomheden blev grundlagt for 60 år siden af Ayhan og Dr. Karl Busch. Den globale ekspansion begyndte i 1971 med etableringen af det første salgsselskab i Storbritannien. I 1979 blev den første produktionsfabrik uden for Tyskland bygget i USA. Der er nu produktionssteder i Kina, Den Tjekkiske Republik, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Indien, Rumænien, Sydkorea, Schweiz, USA og Vietnam. Den dag i dag leder Dr. Karl Busch og hans kone Ayhan virksomheden sammen med deres tre børn Ayla, Sami og Kaya Busch.

HUCKEPACK, den første vakuumpumpe udviklet af Dr. Karl Busch, blev designet til pakning af føde- og drikkevarer. Dens efterfølger, R5 – en kompakt lamelvakuumpumpe – revolutionerede fødevarepakningsindustrien. Busch har i årtier været førende på markedet inden for denne type anvendelse. 

I dag tilbyder virksomhedens omfattende produktportefølje vakuum- og overtryks-løsninger til alle industrielle sektorer, såsom den kemisk industri, Semicon-industrien, den medicinsk teknologi, plastindustrien og træbearbejdning.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.047