23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Køb brugt lagerinventar på thanex.dk

Gør en god handel og bestil brugt lagerinventar direkte til din dør

Udløber
6. juni 2025

Brugt lagerinventar til gode priser

Hos Thanex finder du et udvalg af brugt lagerinventar, hvor du både kan gøre en god handel og samtidig passe på miljøet ved at genbruge lagerinventar som truckværn og bjælker til pallereoler. Varerne kan have mindre skrammer eller solskader, som ikke har betydning for brugen eller sikkerheden af produkterne. Alle produkter bliver nøje efterset og sikkerhedsgodkendt før salg.

Vi leverer til hele Danmark og direkte til din adresse.

  • Brugte reoler Sjælland
  • Brugte reoler Jylland
  • Brugte reoler Fyn
  • Brugte reoler København
  • Brugte reoler Århus

 

Brugte bjælker i bedste kvalitet til spotpris

Brugte bjælker til Stow pallereoler, som passer til pallereoler med længde 2700 mm, svarende til en pallereol til 3 paller pr. bærelag. fås til en helt ekstraordinær spotpris. De brugte bjælker kan belastes med op til 1664 kg jævnt fordelt pr. bærelag. Du har her muligheden for at spare stort på et kvalitetsprodukt med kosmetiske skader som transportskader eller solblegning. Alle uden betyning for anvendelsen af produktet. 

 

Brugt boksbjælke med høj belastningskapacitet

Vores brugte boksbjælke passer til Stow pallereoler og er i ekstra kraftig kvalitet og kan derved klare op til 3722 kg. pr. bærelag. Bjælkerne kan have mindre skrammer eller ridser. Boksbjælken passer til 2700 mm pallereoler. Vores brugte boksbjælke leveres inklusiv sikringssplitter, som sikrer at bjælken ikke forskydes. 

 

Brugt truckværn til sikring af endegavle på pallereoler

Ønsker du den bedste form for sikring til endegavle på dine pallereoler? Så anbefaler vi  vores 1050 mm lange truckværn udført i kvalitetsstål. Truckværnet monteres direkte i gulvet med ekspansionsbolte. Truckværn kan også anvendes ved gennemkørsler og ved dybdestablingsreoler med truckpassage. 

Thanex A/S
Theilgaards Alle 17
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20135891
P nummer: 1004154242

Send til en kollega

0.078