23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En rund 20'er til Frosten

For en virksomhed som DAN-doors er det en kæmpe succes, hver gang vi kan fejre vores kollegers jubilæer. Denne gang er det Flemming Frost - i daglig tale kendt som Frosten - som har fejret 20 års jubilæum, og 20 år i samme virksomhed synes vi bestemt er værd at fortælle om.

Flemming er en af DAN-doors' montører, og d. 14. juni 2024 havde han haft den titel i 20 år.

10 år på samme matrikel

Flemmings historie i DAN-doors er lidt anderledes end mange af vores andre montørers, for de første ti år i virksomheden havde han sin primære gang på Velux' matrikel i Østbirk, hvor han løbende monterede forskellige døre og porte i deres administration, produktion og lager.

DAN-doors er i dag totalleverandør af døre og porte til industri og erhverv, og i den proces har Flemming fulgt med, så han på sin side er 'totalmontør' i døre og porte.  Han er en dygtig og fleksibel medarbejder, som vi trygt kan sende ud til vanskelige opgaver, og derudover er han en meget vellidt kollega, som møder alle med et smil. 

Loyale medarbejdere er mere værd end guld

Det er ikke uden stolthed, at vi fortæller historierne om vores jubilarer, for vi er taknemmelige for, at de vælger at være en del af DAN-doors i store dele af deres arbejdsliv. For os som virksomhed er det en kæmpe styrke at have medarbejdere, som kender vores produkter og processer indgående. For os som arbejdsplads er det et vidnesbyrd om, at vi er lykkedes med at skabe rammerne for det gode arbejdsliv, og vi er taknemmelige for de gode relationer, vi har med vores kolleger - både i huset og i 'marken'.   

Hos DAN-doors er vi kundernes sparringspartner og brancheekspert 

Mange af vores kunder udnytter vores viden om byggebranchen og ekspertise inden for dørproduktion til at vælge de rigtige dørløsninger, og det er en helt bevidst strategi for DAN-doors at sikre kunderne kvalitetsløsninger, som holder i mange år frem - gerne i flere årtier. 

Uanset om vores kunder efterspørger hjælp til store, komplekse byggeprojekter eller til mindre opgaver, investerer vi, som en naturlig del af vores forretning, vores viden og erfaring i at sikre dem langsigtede løsninger, og det gælder også vores montører, som i dagligdagen er vores ambassadører hos kunderne. Flemming er udstyret med stor tekniske flair og et solidt problemløser-gen, og for DAN-doors er det uvurderligt at have en ambassadør med hans store viden, ro og behagelige væsen.

Vil du vide lidt mere om DAN-doors?

Tag et smut forbi vores hjemmeside: dan-doors.dk

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.032